-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Bir müşterime 5 adet site hazırladım
www.ascgeridonusum.com
www.guncelhurdafiyatlari.net
www.hurdakacpara.com
www.hurdaaluminyum.net
www.hurdakrom.net
bu sitelerin her biri için site haritamı vs oluşturdum google ekledim hiçirinde bir sorun yok yalnız hurdaaluminyum.net sitesinde site haritası sürekli beklemede ve index almıyor aramalarda çıkmıyor. Daha önceden birisi bu domaini kullanmış ve google banlamış olabilirmi acaba wordpress kullanıyorum o sitede ve yoast seo yüklü ayarları falan herşeyi tamam ama yok ne yaptıysam olmadı site haritasını gönderiyorum. yaklaşık 1 aydır eklenmedi. eklenme tarihinde soru işareti var bulunamayan sayfa sayısı cok fazla ve dizine eklenen falan oralar boş. lütfen yardımcı olur musunuz.
www.ikitellisigorta.com www.ascgeridonusum.com www.hurdaaluminyum.net www.hurdakacpara.com
dawn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu sorun bendede var ne yaptıysam bulamadım sorunu sadece 30 tane gönderdi dizine çözersen banada pm atarmısın hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sigortacı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tabi kardeşim atarım üzerinde çalışıyorum şu anda üstadlarda yardım ederse daha iyi olacak herhalde :) snn yine dizine eklenen 30 benm daha oluşturma tarihi soru işaretli duruyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.ikitellisigorta.com www.ascgeridonusum.com www.hurdaaluminyum.net www.hurdakacpara.com