-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemdeki eski yazılara güncelleme yapsam google bunu nasıl karşılar. Başlıkları değiştirsem gelen hitlerde azalma olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ben yapıyorum hocam şuana kadar sorun yok
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
peki güncellemesek içeriğin değeri düşer mi. mesela bir içeriğe seo açısından epey yatırım yaptın. içerik istediğin seviyeye geldi. ama güncellemedin. zamanla o içerik düşecek mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
freetopunk Google bu davranışınızı olumlu yönde karşılar. Öte taraftan gelen hitlerin artacağını düşünüyorum.
mehmetarslan Kesinlikle hayır, kullanıcı sitenize girip anında çıkmadığı yada sitenizin bağlantısında sorun olmadığı sürece sıralama kaybetmezsiniz. İçeriğin değeri güncellemeden çok giren kullanıcı ve sitede geçirdiği süreye bağlıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
BiELOF Aynen tüm yazdıklarınızı destekliyorum o şekilde yapılırsa + fayda sağlar. Diğer yandan kendi denediğim ve faydasını gördüğüm bir bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim.
Yeni açtığım bir siteye aşırı link eklemem nedeniyle site sıralamada geriledi ve 2. sayfalarda sürünür hale geldim. Bende üşenmedim ve tüm yazılarımı google webmaster araçlarından url kaldır yöntemiyle kaldırdım +anasayfa dahil. 3 gün bekledim ve sonra tüm yayınlarımın içeriklerini yeniden düzenleyerek aynı url'lerle webmaster araçlarındaki kaldırma işlemlerini iptal edip siteyi yeniden indexlettim.
Sonuç x2 güç :) Sitem sıralamada istediğim kelimede 1. sıraya oturdu ve inanılmaz güçlü oldu.
Konuyla biraz alakasız oldu ama ileride denemek isteyen olur belki.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Güncellerseniz Google standart karşılayacaktır.