-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nasıl hile hurda yaparda alexada yükselirim.. Nasıl fake pr kazanırım.. Nasıl bot çekerek hitimi arttırırım.. Nasıl adsensei kandırıpta gelirlerimi hile hurdayla arttırırım.. Arkadaş ondan sonra elin amerikalısının rusunun arama motoru varda niye türklerin yok.. yok efendim biz niye uzaya çıkamıyoruz, yok efendim google beni kum kutusuna attı yok efendim adsense hesabım kapatıldı... Bu tarz gereksiz yöntemlere harcanan eforun yarısı orjinal bir şeyler üretmeye harcansa çok daha yararlı olur kanısındayım.. Yapan yapsın takılsın karışamam tabi devam edin gençler..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kpssdelisi adlı üyeden alıntı
Nasıl hile hurda yaparda alexada yükselirim.. Nasıl fake pr kazanırım.. Nasıl bot çekerek hitimi arttırırım.. Nasıl adsensei kandırıpta gelirlerimi hile hurdayla arttırırım.. Arkadaş ondan sonra elin amerikalısının rusunun arama motoru varda niye türklerin yok.. yok efendim biz niye uzaya çıkamıyoruz, yok efendim google beni kum kutusuna attı yok efendim adsense hesabım kapatıldı... Bu tarz gereksiz yöntemlere harcanan eforun yarısı orjinal bir şeyler üretmeye harcansa çok daha yararlı olur kanısındayım.. Yapan yapsın takılsın karışamam tabi devam edin gençler..
Ek Olarak, zaten rezil olmuş web piyasasını yerin dibine sokun.. tadı tuzu kalmasın
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok güzel bir uygulamadır bilmeyenlere yutturabiilirsin yalnız vicdanın elverir mi orası san akalmış..
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Sizide Dedikleriniz Doğru Ben Sadece Bilgilendirme amaçlı açtım konuyu uyarımıda ekledim,
Ben asla kendi sitemde kullanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
çok merak ediyorum bu kadar iyi bir sistemi olan bizim amca dedigimiz google bu dandik kodu görmeyecek mi? Hani diyelim görmedi 1,2 aya farkedip spama atmayacak mı? Yapmayın böyle şeyler
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik ve SEO
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler paylaşım için ! Az olan dürüst insanları da kaybedelim böylelikle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
pr9 - pr8 - pr7 - pr6 link alanların biraz zoruna gidecek ama ne yazık ki istisnasız hepsi bu yöntemle hazırlanan sitelerle kandırılıyorlar. :)