-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhabalar,
Bundan tam 26 gün önce site ismimi değiştirmek istediğimden dolayı tüm her şeyi yeni bir domaine taşıdım ve 301 yönlendirmesi yaptım. Her şey kusursuz şekilde oldu. Fakat bugün oldu, hala google'da eski sitem gözüküyor. Bazı kelimelerde ise hem yeni adres hem de eski adres aynı anda sıralamada gözüküyor.
301'i yanlış yapmışsındır diyen arkadaşlar olacak. WM Tools üzerinden adres değişikliği bildiriminde bulundum. Başarılı şekilde yeni adrese taşınıyor gözüküyor. Yani yanlış yapılan hiçbir şey yok.
Sizce google artık yaşlanmış olabilir mi? Bu tarz basit şeyler de bile sorun yaşatmaya başladı.
Daha önceden başına gelipte tecrübe eden arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini paylaşsınlar.
thanks god
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benim de 301 yönlendirmesi yaptığım 2 ay oldu ama eski sitemin indexlerinin %20si hala duruyor. Bence biraz sabırlı olmalıyız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
3 aydan fazla sürüyor, ilk önce tıklama alan linkler değişiyor. Değişmeyenler hit çekemeyenler linkler oluyor.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tüm her şeyi yeni bir domaine taşıdım
Google Search Console a gidip bakın herşeyi Kopya içerik olarak etiketlendiğini göreceksiniz gibi geliyor.
301 de sorun yok sanırım. Domain yönlerdirmesi yapacaksınız altı üstü. Ama Google site içeriğinizin tümünü kopyaladığınız ve eski domainden sildirmediyseniz eğer KOPYA İÇERİK olarak tanımlamıştır.
Google da index sildirmeler konularını bulup incelemenizi tavsiye ederim. Eski domain indexlerini sildirmezseniz, yeni domainin indexlenmesi için çok bekleyeceğinizi bilmelisiniz...