lostyazilim

Google Adsense Kullanıcısını Çıldırtmış Resmen

18 Mesajlar 3.001 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

DemAktas DemAktas DemAktas Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Hentbol Hakemi
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 242
  • Beğeniler 17 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Konu: [#********] Google AdSense hesabınız devre dışı bırakıldı
------------------------

Sayın Kullanıcımız, Tüm yayıncıları program politikalarımız (********) ve Şartlar ve Koşullarımız (************) doğrultusunda sürekli olarak inceliyoruz. Yakın zamanda hesabınızda yapılan bir incelemede uzmanlarımız, hesabınızın politikalarımıza uymadığını tespit etti.

WEB YÖNETİCİSİ YÖNERGELERİ: Program uzmanlarımız, AdSense programındaki siteleri düzenli olarak incelemektedir. AdSense görüntüleyen sitelerin benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak son kullanıcıya yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sitelere reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Ayrıca, içerik tabanlı olmayan sayfalara Google reklamları yerleştirilemez.

Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi de sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

Siteleriniz politikalarımızın özünü ihlal ettiğinden, reklam sunumunu devre dışı bıraktık.

Bu nedenle AdSense hesabınız devre dışı bırakıldı.

Ayrıca, Şartlar ve Koşullarımızda belirtildiği gibi, bu sözleşmeyi ihlal eden yayıncılara daha fazla ödeme yapılmayabilir. Hesabınızda birikmiş kazançlarınız, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilecektir. Bu işlemin AdWords reklamverenlerimizin çıkarlarını ve AdSense programının kalitesini korumak amacıyla yapıldığını bilmenizi isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

------------------------------------

Sayın ilgili;

Bu kadarlık bir açıklama ile hesap kapatmanın ne kadar mantıklı olacağına varın siz karar verin. Hesabımda ne tür bir problem ile karşılaştığınızı teknik olarak bana açıklarsanız sevinirim. Ayrıca herhangi bir uyarı ya da bilgilendirme yapılmadan direkt olarak hesabın devre dışı bırakılması da yargısız infazdan başka bir şey değildir. Webmaster forumlarında bu tür yollara başvurduğunuzu ve tam ödeme dönemlerinde birçok hesabı devre dışı bırakarak ödemeleri kendi hesabınıza aktardığınız hakkında bir yazıyı daha bugün okudum. Tam da bu yazının üzerine böyle bir şeyle karşılaşmam Google hakkındaki düşüncelerimi tamamen olumsuz olarak etkilemiştir.

Lütfen daha detaylı bir bilgilendirme yapınız, ayrıca bu Haziran ayı kazancımın ödenmesi konusunda tarafıma bilgi veriniz.

İyi çalışmalar...

Merhaba Google,

Önceki e-postalarımızda belirtildiği gibi hesabınız, AdSense program politikalarını ( ***************) ve Şartlar ve Koşulları ( ******) ihlal ettiği için devre dışı bırakıldı. Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu.

Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldığından hesap bakiyenize yapılacak ödemelere el koyulacaktır. AdSense Şartlar ve Koşullarında belirtildiği gibi, Google, program sözleşmesinin ihlali durumunda yayıncılara yapılacak ödemeleri alıkoyma hakkına sahiptir.

İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Sayın ilgili;

Gönderdiğiniz epostada "Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu." şeklinde bir ibare bulunuyor. Fakat bana bu konuda herhangi bir uyarıda bulunulmadı. Uyarıda bulunduğunuzu hala iddia ediyorsanız lütfen bana uyarı epostasının gönderilme tarihini ve içeriğini bildiriniz. Ben epostalarımı sürekli kontrol ediyorum ve böyle bir uyarı epostası bana ulaşmadı, uyarı epostasını ya göndermediniz ya da iş yoğunluğunuzdan veya başka bir problemden dolayı epostayı hatalı bir adrese gönderdiniz. Google adsense uyarılarına her zaman itibar etmişimdir ve gerekli düzenlemeleri yapmışımdır.

Ödeme için teşekkür ederim, gerçekten ihtiyacım vardı.

İyi çalışmalar...

Merhaba Google,

Önceki e-postalarımızda belirtildiği gibi hesabınız, AdSense program politikalarını ( **********) ve Şartlar ve Koşulları ( ********) ihlal ettiği için devre dışı bırakıldı. Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu.

Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldığından hesap bakiyenize yapılacak ödemelere el koyulacaktır. AdSense Şartlar ve Koşullarında belirtildiği gibi, Google, program sözleşmesinin ihlali durumunda yayıncılara yapılacak ödemeleri alıkoyma hakkına sahiptir.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Sayın ilgili;

Sanırım anlaşamıyoruz; " Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu." bu ibarenin kanıtı yok. Bana böyle bir mail gelmedi ve sizde biliyorsunuz ki bana böyle bir email göndermediniz. Lütfen beni uyardığınız epostanın bana gönderilme tarihini ve içeriğini bana bildiriniz.

İyi çalışmalar...

Merhaba Google,

Önceki e-postalarımızda belirtildiği gibi hesabınız, AdSense program politikalarını ( ******) ve Şartlar ve Koşulları ( *******) ihlal ettiği için devre dışı bırakıldı. Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu.

Saygılar,

Sayın ilgili;

Sanırım anlaşamıyoruz; " Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu." bu ibarenin kanıtı yok. Bana böyle bir mail gelmedi ve sizde biliyorsunuz ki bana böyle bir email göndermediniz. Lütfen beni uyardığınız epostanın bana gönderilme tarihini ve içeriğini bana bildiriniz.

İyi çalışmalar...

Merhaba *,

E-postanız ve cevabımızı sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz. Yoğunluktan dolayı daha önce sizinle irtibata giremediğimiz için özür dilerim.

E-postanız için teşekkür ederiz. Maalesef, hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiğinin belirlenmesi ve devre dışı bırakılması nedeniyle, artık AdSense programına katılamazsınız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bahar
Google AdSense Ekibi

Bahar Hanım;

Siz Google Türkiye çalışanlarının hepsinde mi bir anlama sorunu var? Size defalarca yazdım ve son defa yazıyorum ki; bana gönderdiğiniz mail de " Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu." şeklinde bir ibare var, sanırım bunu süs olsun metin fazla görünsün diye yazmadınız, elbette bunu yazarken bir dayanağınız vardır. Şimdi ben size hesabımı geri verin falan demiyorum her defasında yazdığım maillere saçmalayarak cevap vermeyi kesin artık. Sorduğum soru gayet açık ve net ben soruma cevap istiyorum.

Ve son defa Google Türkiye bürosuna soruyorum; hesabımı devre dışı bırakırken bana gönderdiğiniz eposta da var olan "Size ihlale devam etmeniz veya reklam kodunu kabul edilmeyen sayfalardan çıkarmamanız durumunda hesabınızın devre dışı bırakılabileceğine dair daha önce uyarıda bulunuldu." ibaresinde bana gönderdiğinizi söylediğiniz epostanın bana gönderilme tarihini ve içeriğini lütfen bana bildiriniz.

Bu talebi son defa sizden istiyorum, eğer yine cevap alamazsam Google Adsense Genel Merkezine konuşmalarımızı içeren ve durumu izah eden bir eposta ile ulaşağım. Sizden cevap bekliyorum.

İyi çalışmalar...

Merhaba * bey,

Size onceki e-postalarda da belirtildigi uzere, hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiğinin belirlenmesi ve devre dışı bırakılması nedeniyle, artık AdSense programına katılamazsınız. Bu konuda size daha fazla bilgi veremiyoruz.

Bahar hanım;

İnanın sizden gelen her eposta beni çıldırtıyor. Arkadaş anlamamak için direniyor musunuz? Yoksa sen ne dersen de biz papağana bağladık hep aynı cevabı vereceğiz mi diyorsunuz? Bakın ben o Google Adsense programına her şekil girerim. Bırakın bana artık bu programa katılamazsınız tarzında mailler göndermeyi.

Asıl konu şu ki son bir kez olsun büyük harfler ile yazıyorum: BANA GÖNDERDİĞİNİZ EPOSTA DA HESABIMI DEVRE DIŞI BIRAKMADAN EVVEL BANA UYARI MAİLİ GÖNDERDİĞİNİZDEN BAHSEDİYORSUNUZ. BANA ÖYLE BİR MAİL GELMEDİ. SİZ BANA ÖYLE BİR MAİL GÖNDERMEDİNİZ. BENİ UYARMIŞ OLSAYDINIZ BEN BU İHLALİ DAHA FAZLA SÜRDÜRMEZDİM. ÜSTELİK İHLALDEN KASTINIZ NEDİR ONU DA BİLMİYORUM.

ŞİMDİ SİZDEN HESAP İSTEMİYORUM, HESABIMI GERİ VERMENİZİ DE İSTEMİYORUM. SİZDEN SADECE BANA GÖNDERDİĞİNİZ UYARI MAİLİNİ HANGİ TARİHTE GÖNDERDİĞİNİZİ VE İÇERİĞİNDE NE OLDUĞUNU BANA SÖYLEMENİZİ İSTİYORUM!

Umarım bu defa da saçmalamazsınız, sıktınız artık.

Merhaba * bey,

E-postanız ve cevabımızı sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz.

Size onceki e-postalarda da belirtildigi uzere, hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiğinin belirlenmesi ve devre dışı bırakılması nedeniyle, artık AdSense programına katılamazsınız. Bu konuda size daha fazla bilgi veremiyoruz.

Saygılar,

Bahar
Google AdSense Ekibi

Bahar !!!

Ben sana hiç bir şey demiyorum artık; Allah'ından bul. Bu kadar olur arkadaş bu ne vurdumduymazlık bu ne geri zekalılık. Her mesajıma aynı cevabı vermek sizi hiç mi rahatsız etmiyor.

Bu şekilde sorunları çözdüğünüzü sanıyor ve karşılığında bir maaş alıyorsunuz; zannediyor musunuz o maaşınız helal!.

Sinirlerimi tepeme çıkardınız; Allah belanızı versin, bu kadar olmaz 10 mail yazdım hepsine aynı cevabı yazdınız, sizinde kalite programınızında, kalite politikanızında .....

Hesap sizin olsun, bir tarafınıza sokun, bir daha da sizinle ne işim olur ne hesabım.

!!!!!!!!!

Not: Kadına acıdım gerçekten :):):)

Alıntıdır

wmaraci
reklam

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)
Resmen vurdumduymazlık, yerlerinden memnun olduklarından ve kimi kime şikayet edeceksin mantığından istediği cevabı verebilmekteler. Geçmiş olsun.

brk brk Meşgul Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 82 / 81
  • Ticaret 1, (%100)
Geçmiş olsun hocam.

Son e-postanızı biraz sakin bir zamanda gönderseydiniz keşke. Söyledikleriniz doğru da olsa haklıyken haksız durumu düşmek gibi bir şey olmuş orada.

Verdikleri cevapları okudum da ben canımı sıktım burada. :) Sadece Google değil diğer bazı şirketlerin e-postalarında bu tür sinir bozucu şeyler tekrar ediyor. Bulaşmamaya çalışmak lazım.

coder, bike rider, hobbyist photographer

Fuuy Fuuy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 43 / 155
  • Ticaret 6, (%100)
Şu adsense'yi unutturacak adam akıllı bir firma çıksada herkesin kafası rahat etse :)

ADSENSE SENİ KINIYORUM :D
Nesim Sedat Sungmert

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)

Fuuy adlı üyeden alıntı

Şu adsense'yi unutturacak adam akıllı bir firma çıksada herkesin kafası rahat etse :)

Yapar ise Yandex yapar, bekleyelim bakalım...
ByPowerfuL

kişi bu mesajı beğendi.

Keer Keer Technology Business ♥ Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 108 / 37
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense Bizi Resmen Parmağında Oynatıyo :(

http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)
[COLOR=#22229C]DemAktas[/COLOR] bu konuşmalar size mi ait? Eğer değilse konuda belirtin alıntıdır vs şeklinde.

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)

Fuuy adlı üyeden alıntı

valla yandex çıkarsada artık ona yönelsek :) ara.com.tr nin de böyle bir sistemi mevcut aslında oda güzel bence

faruk faruk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Starters' Agency
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)

Fuuy adlı üyeden alıntı

Katılıyorum :)

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co

homfa homfa Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 26 / 69
  • Ticaret 3, (%100)
bende eskiden bana bunun benzeri olmuştu ama yanlış hatırlamıyorsam direk hesabı kapatmıştılar :D Adsense işine bir daha girmedim o yüzden Fuuy a katılıyorum

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al