Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba.
Analytics e website uzantılı mail adresiyle kaydolmuştum. Adsense gmailde olduğu için dün gmail hesabımla da kod ekledim. Şu an çalışıyor. Adsense ile webmaster tools u da enregre ettim.
2 ayrı kod olursa sitemde 2 ayrı mail adresi ile (analystics için konuşuyorum) bir sıkıntı olur mu ?
2 farklı mail adresiyle webmaster tools a kayıt olmuş oldum, bir sıkıntı çıkar mı ? Bir ayar yapmam gerekiyor mu extradan ? Index vs. aklıma gelmeyen bir şey var mı acaba ?
Sorularıma cevap verirseniz çok seviniyorum. Dünden beri kafayı yedim.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
sorun olacağını sanmıyorum
kafanıza takılmaması açısından google webmaster tool'stan ortaklar, yeni kullanıcı ekle alanında analytics mail adresini de tanımlayabilirsiniz.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cwt adlı üyeden alıntı
sorun olacağını sanmıyorum
kafanıza takılmaması açısından google webmaster tool'stan ortaklar, yeni kullanıcı ekle alanında analytics mail adresini de tanımlayabilirsiniz.
Onu yapmıştım dün. Şimdi artık eski mail adresiyle hiçbir şey yapmak istemiyorum. gmail ile devam etmek istiyorum da. Şimdi girdim gmail ile analitiğe de webmaster tools a da girebiliyorum vs. Ama o kadar bilgisiz ve pata küte yaptım ki =) Ne yaptın desen bilmiyorum yeminle =)
İşin garibi, ben header.php ye manuel eklediğimi hatırlıyorum analytics kodunu, şu an kod mod göremiyorum header.php de :/
Kafamda deli sorular.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2