lostyazilim
tr.link

Google aramalarda ilk sayfa ve sonra gerileme neden olur

9 Mesajlar 1.659 Okunma
acebozum
tr.link

sefacan sefacan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek YÖNETİCİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba arkadaşlar google ye içerik eklediğimde google gibi getirden her eklediğim konu 1 inci sırada çıkıyor fakat 2 gün geçince 2-3-4 sayfalara geriliyor sebebi nedir bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim saygılar.

elektronikssl
webimgo

ceprobot ceprobot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 11 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
dediğin şekilde olsaydı yeni site hiç bir zaman hit alamazdı. Google değişik siteleri zaman zaman 1. sıraya koyar bunun sebebi o siteyi test etmektir. Eğer ziyaretçi o içeriğe gelip hemen çıkıyorsa 1 2 gün içinde 1. sıradan düşersin ama ziyaretçi orada çok zaman geçiriyorsa devamlı hit alman daha da uzun sürer.

Googlede bir çevrim vardır eğer bu çevrim olmasaydı hiç bir zaman yeni siteler hit alıp yükselemezdi. Eklediğiniz bir konu belki 3 ay sonra hiti artacak belkide 2 gün sonra bu tamamen googlenin çevrimine ve yazdığınız makalenin kalitesine kamış...

• Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek YÖNETİCİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
Backlinklerden kaynaklanmazmı peki bikaç siteden backlink almışım gerçi 2 gün önce red ettim ama.

Samsunweb Samsunweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 6 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

ceprobot adlı üyeden alıntı

dediğin şekilde olsaydı yeni site hiç bir zaman hit alamazdı. Google değişik siteleri zaman zaman 1. sıraya koyar bunun sebebi o siteyi test etmektir. Eğer ziyaretçi o içeriğe gelip hemen çıkıyorsa 1 2 gün içinde 1. sıradan düşersin ama ziyaretçi orada çok zaman geçiriyorsa devamlı hit alman daha da uzun sürer.

Googlede bir çevrim vardır eğer bu çevrim olmasaydı hiç bir zaman yeni siteler hit alıp yükselemezdi. Eklediğiniz bir konu belki 3 ay sonra hiti artacak belkide 2 gün sonra bu tamamen googlenin çevrimine ve yazdığınız makalenin kalitesine kamış...

Katılıyorum. Google yeni siteleri'de yukarılara çıkartıp test ediyor. Eğer yeni site içindeki makale daha fazla ilgi görmüşse ziyaretçi daha uzun süre kalıyorsa o makalenin daha nitelikli olduğuna karar veriyor.

Dediğiniz gibi bu şekilde olmasa yeni sitelerin hiç şansı olmuyor. Bu yüzden site açıldığı andan itibaren özgün içerik ve kısmende olsa seo kurallarına uyan tarzda geliştirilirse yukarılarda kalma şansı yükseliyor. Çoğu insanın yeni açtığı sitede ziyaretçi sayısının arttığından ama sonralarıda büyük düşüş yaşadıklarından bahseder. Bunun nedeni bu olaydır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek YÖNETİCİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
Hım çok doğru ama benim blogspot 3 senelik pr 5 7 ay önce özel domaine yonlendirmiştim fakat hiti bir anda 100 lere kadar düştü bende yönlendirmeyi iptal ettim 7 aydır toparlamaya çalışıyorum.

• Üyelik 24.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 6 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

sefacan adlı üyeden alıntı

Hım çok doğru ama benim blogspot 3 senelik pr 5 7 ay önce özel domaine yonlendirmiştim fakat hiti bir anda 100 lere kadar düştü bende yönlendirmeyi iptal ettim 7 aydır toparlamaya çalışıyorum.

pr değerinde düşüş yaşandığını biliyorum, sonuçta sitenize link verenler blogspot.com url'si üzerinden link verdiler. Her ne kadar blogspot-özel domain geçişlerinde senkronizasyon sağlanıyor dense bile, uygulama sonrası çok sorun yaşayanlar oldu.

bu tip risklere girmektense ziayaretçisi ve pr'si yüksek olan sitenizi değişik şekillerde kullanmakta size birçok fayda sağlayabilirdi. Sanırım olan olmuş, İnşallah emekleriniz zayi olmaz, kısa sürede kendini toparlar.

pr güncellemelerinde düşüş yaşayıp yaşamadığınızı belirtirseniz bu durum hakkında net bilgimiz olur.

• Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek YÖNETİCİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
2014 Pr güncellemesi gelmediyse pr 5 şuan sitem bakabilirsiniz bilgihanemiz.com sitem.

• Üyelik 24.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 6 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

sefacan adlı üyeden alıntı

2014 Pr güncellemesi gelmediyse pr 5 şuan sitem bakabilirsiniz www.haberexspresi.blogspot.com sitem.

şuanda wmaracı site analizinde pagerank 0 görünüyor. diğer pagerank sitelerinde de 0 görünüyor.

not:
siteden basınca blogspot.com.tr'ye yönlenmiş. blogspot.com.tr pr=0 ama blogspot.com pr=5. Kısa zamanda toparlanacaktır diye düşünüyorum

• Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek YÖNETİCİ
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 11, (%100)
Com.tr googlenin yeni güncellemesi ana site com olandır com olarak google index yapıyor bakalım 48 tane backlink red ettim belki bunlardamdır saol kardeşim cevap ların için.
Samsunweb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al