Samusya yaptığınız basit bir hata.
Sizin kodlarınızı;
sultangazi arçelik servisi sitesinde kullandığım kodları ilgili alanları değiştirerek site kodlarınızla değiştirmeniz yeterlidir.
Sitenizle alakalı başlık, açıklama, Google kodunuz, kategori, konu, canonical v.s. yerleri değiştiriniz. DENEME yazan yer gibi.
İşinizi görecektir.
Not: Eğer siteniz güncellenilmeyecek ise, Fazla sayfalarınız yok ise herhangi bir wp/joomla gibi program kullanmak yerine HTML kullanmak daha mantıklıdır.
sultangaziarcelikservisi.com sitesinde kullandığım HTML tema Responsive ve valid hatasız bir temadır. İlgilenirseniz özel mesaj atmanız yeterli.
Sizin kodlarınızı;
sultangazi arçelik servisi sitesinde kullandığım kodları ilgili alanları değiştirerek site kodlarınızla değiştirmeniz yeterlidir.
Sitenizle alakalı başlık, açıklama, Google kodunuz, kategori, konu, canonical v.s. yerleri değiştiriniz. DENEME yazan yer gibi.
İşinizi görecektir.
Not: Eğer siteniz güncellenilmeyecek ise, Fazla sayfalarınız yok ise herhangi bir wp/joomla gibi program kullanmak yerine HTML kullanmak daha mantıklıdır.
sultangaziarcelikservisi.com sitesinde kullandığım HTML tema Responsive ve valid hatasız bir temadır. İlgilenirseniz özel mesaj atmanız yeterli.
Teşekkür ediyorum şu anda mobilim pc de hemen deniyecegim.
Emeğinesağlık
Ek Olarak:
Olabilir ama neden html yazarak vakit kaybediyorsun ki. Bir sürü ücretsiz tema var, al bir tane istediğin gibi yönet. Alt yapı olarak wordpres en fazla kullanılan, ben joomla kullanıyorum. Yani demek istediğim html ile mutlaka bir yerde tıkanacaksın. Ha ücretsizlerde de tıkanacaksın ama işini şimdilik görür. Yok ben uğraşmak istiyorum dersen sen bilirsin.
Hocam çok fazla ayrıntılı bir site olmasini istemiyorum. Sadece yayın izlenecek. En alta iletişim bilgilerini yazarım tamam wordpress felan blog tarzına girdiği için tercih etmedim. Sonuçta hergün güncellenecek bir site değil.
Yinede ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum