-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çevirmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Arkadaşlar Hostum kapanmıştı sitelerim 1 hafta açık tutamadım yeni kayıt yapılmış diyor google bana nasıl kalkar sitelerim aktif olursa hocam google ban kalkarmı bir bilginiz varmı yada nerelere başvuracağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google ban kalkar. Sitelerin şuan aktifmi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hayır birtakım işlemler yapmanız gerek. Öncelikle google politikalarına aykırı bir işlem olmaması gerekir sitenizde.
Sonra webmaster araçlarından siteni yeniden değerlendirmeye aldırarak banı açtırabilirsin. Garanti açılır diyemiyorum fakat google politikalarına aykırı zararlı birşey yoksa açıyorlar hemen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
telif ihlalindenmi ban yediniz ? Sitenizi pm alabilirmiyim.
Ek Olarak: Siteniz yeni kayıt edilmiş gözüküyor. Bu iyi. Sitenizi aktif edin, sonra google yeniden değerlendirme isteği gönderin. Siteyi yeni aldığınızı önceki problemlerin tekrarlanmayacağını, google telif ve politikalarına aykırı hareket etmeyeceğinizi taahüt ve garanti eden bir mesaj yazın ilgili değerlendirme isteğine. Google yetkilileri sitenize inceleme ziyareti yapacak, problem yoksa banı kaldıracaktır.
Hatta ilk başlarda basit bir wordpress veya 4-5 sayfalık html sitesi kurmayı düşünebilirsiniz. Amaç sitede zararlı içerik ve davranış olmadığını ıspatlamak. Sonrasında istediğiniz projeyi gerçekleştirebilirsiniz.