lostyazilim
tr.link

Google bize kızdımı ?

24 Mesajlar 4.629 Okunma
acebozum
tr.link

Michel Michel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 66 / 62
  • Ticaret 7, (%100)
Aynı durumdayım hitim düşüyor neden ya?

elektronikssl
webimgo

Yrlmz Yrlmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 794
  • Beğeniler 24 / 137
  • Ticaret 5, (%100)
Benimde hitlerde bir gerileme var. Genel bir sorun sanırım.

Elbet birgün...

marginal marginal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknik
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
O zaman bekleyip göreceğiz sanırım normalde suan 5k hit olması lazımken 1.7k civarında kalcak birden bire boyle bıcak gibi kesilmesi çok saçma neyse artık biraz daha bekleyeyim.

İnancım batıl değil ki, Ümidim kırılgan olsun..

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

Ibolac adlı üyeden alıntı

Yanlış bilgi vermiyorum. Bakın çok hit alan bir siteniz var diyelim. Ama ziyaretçiler geldikleri zaman içerik bulamayıp sayfanızdan çıkıyorlar diye varsayalım. Analytics kullanmadan bunu google'ın görmesi mümkün mü? Değil. Analytics kullanırsanız google der ki, bu sayfaya millet geliyor ama aradığını bulamıyor, o zaman ben bunu aşağıya indirmeliyim. Google Analytics insanlar sitelerini analiz etsin diye açılan bir hizmet değil. Google siteleri daha iyi analiz etsin diye açılan bir hizmet. Bunu karıştırmayalım lütfen.

Arkadaşım siten kaliteliyse, ziyaretçiler sitende vakit geçiriyorsa, aradıklarını buluyorsa zaten sorun yok. Kullan o zaman. Ben, gelen aramalara karşılık veremeyen siteler için konuşuyorum. Önce anlayalım sonra bilmiş cevaplar verelim lütfen :)

Not: Siteye ilk geldiğimde herkes normal gibiydi ama şu an görüyorum ki herkes "motor"un profesörü olmuş burada. O kadar bilgiliyseniz gidin para kazanın bu işten arkadaşlar. Ben burda bilgi verici yazı yazmıyorum. Bir şey bildiğimde yok, azcık mantık ve 10 senelik "motor" deneyimimle yazıyorum. SEO konusunda, hit konusunda hiç bir şey de bilmiyorum. Dediğim gibi çok biliyorsanız bu bilginiz ile kendinize gelir sağlayın (kişisel önerim, sizin için)

@Freezby : Sizin bana cevap olarak yazdığınızı düşünerek alıntı yaptım. Cevabınız bana değilse, bildirin kaldırayım.

Hayır size cevaben yazmadım, sitelerde hit düşüşü var, nezaman diğer arkadaşlarda hit düşüşü olursa bende hit artışı oluyor. onu vurgulamaya çalıştım.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al