-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Faydası olmaz mı.. Google Rehberler mapsden gelen tıklamalar çok değerlidir.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
loadmaster merhaba, bende sayenizde yeni gördüm bu uygulamayı. Oldukça güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Size de kesinlikle faydalı olacaktır.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Benim asıl sorum başka,
Şimdi benim işletmem hesabım bir çok kelimede sağ tarafta resim,harita,web sitesi kısayolu telefon ile birlikte çıkıyor ve burdan ana siteme iyi trafik alıyorum. Ancak bu siteyide kurarsam şu anki web site kısa yolu ana siteye mi yönlendirir yoksa daha zayıf içerikli google business sitesine mi.
2. sorum içerik girebilirim ancak ana site den az da olsa kopyalama yapacağım bunun negatif etkisi olur mu .
Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
mandalin
Seo Öğrenmeye Çalışıyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba... Bu hizmeti yaklaşık 9 aydır kullanmaktayım. Seo çalışmalarımda çok faydasını gördüm. Alan adları genel olarak müsait, indekslemesi harika... Bu konuda İngilizce kaynaklarda sayısız makaleler mevcut. Lokal Seo'da My Business ciddi etkiye sahiptir. Burada Google Post hizmetinde de faydalanabilirsiniz. Ben buraya sitelerden içerikler girdim bölerek makaleler girdim. Kontrollü bir deney yapma şansım olmadı ama bir dezavantajını görmedim diyebilirim.
Hatta artık bende gelenek oldu... Sitelere makale ekleyince Google sitedeki makaleyi okuduktan sonra ilgili business hesabından makaleyi parçalara bölüp linke bağlantıyla post atarım.
business.site sitesi de şöyle... Siteyi açınca oradan size soracak, haritalar web siteniz olarak belirlensin mi diye. Siz hayır deyin, evet derseniz haritada "web sitesi" bağlantısına tıklayınca business.site adresinize gider. Yani bu konu opsiyonel.
Ayrıca business.site hakkımızda sayfasında back link atılabiliyor. Çok yaptım çok faydasını gördüm. Kesinlikle öneririm. Lokal seo çalışmalarında yüksek kompetisyonlu kelimelerde bile my business imkanlarıyla haftalar içinde ilk sıraya geldim.
Mutlaka kullanın.
1 kişi bu mesajı beğendi.