Google rich snippets aracından nasıl göründüğünü test ettiniz mi? Orada düzgün görüntüleniyorsa yapacağınız tek şey beklemek. Şimdiye nazaran eskiden yazar resimleri arama sonuçlarında daha kısa sürede çıkmaya başlıyordu ve çok olumlu bir etkisi oluyordu. Günümüzde google bu işi biraz daha zorlaştırdı.
Önerilerim; Author Rank hakkında çok olmasa da türkçe bilgiler mevcut araştırın. *ne kadar güvenilir bilmiyorum ama şurada author rank'inizi sorgulayabilirsiniz, kanımca önemli bir detay olduğunu düşünüyorum.
Google+ çevrenizde çok kişi olmalı, bununla birlikte hesabınızı aktif olarak kullanıp çevrenizdekilerin yazılarınıza +1 atması lazım. Sıralamalarda bariz etkisi oluyor.
Siteniz alanında otoriter olmalı, sürekli özgün ve güncel içeriklerle beslenmeli. Bir süre sonra eklediğiniz her yazı bir kaç dakika sonra ilk 2 sayfada indexlenir ve yazar resminiz de çıkar.
İlginiz için teşekkür ederim. bahsetmiş olduğunuz yerden gayet normal resimli çıkıyor hocam. Sürekli güncel tutmaya çalışıyorum. Fakat + paylaşım için detaylı düzgün bir kod bulamadım. Onun için yardımcı olmanız mümkün mü? Facebook , Twitter , +1 Gibi yan yana düzgün çalışabilecek kod yada eklenti. Normal eklentiler var sosyal paylaşım onlardan değil böyle bu dediklerimin yan yana olabileceği bir şey.