lostyazilim
tr.link

Google Chrome 4. yaşında zirvede

18 Mesajlar 2.490 Okunma
lstbozum
tr.link

Limanerg Limanerg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Editör, web tasarım-kodlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

Atakan adlı üyeden alıntı

Chrome'a da yavaş diyorsanız, başka tarayıcı kalmamış. :D

Chrome, tarayıcılar arasında tartışmasız en hızlısı. Yıllardır Firefox kullanıyordum ben. Chrome'u denedim, çok daha hızlı olduğu gerçek. (Hızlı diyorlardı inanmıyordum ama deneyince gerçekten çok daha rahat ve hızlı olduğunu anlıyorsunuz.)

Bilgisayar kasmasından bahsetmiştim :D harcadığı ram hany :D
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

4531 4531 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 13.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 996
  • Beğeniler 210 / 211
  • Ticaret 3, (%100)
Normalde Mozilla'dan vazgeçmem ancak 2.5 aydır bilgisayarda Mozillayı açtığım an donma olmaya başladı. Format atamıyacağım için sistem geri yükleme yaptım kaldırıp tekrar kurdum olmadı bende Chrome'a geçtim. Ve gerçekten sade buda tam minimalist havası veriyor kısaca artık Crome'dan vazgeçmem

retrospektif retrospektif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 7, (%100)
Chrome daha hızlı evet ama Firefox'tan vazgeçemiyorum. Ben onu hantal haliyle seviyorum :p

eminens eminens KeepInMind! Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Reklam derken? Maruz görün :D
Ayrıca Opera gayet stabil, tasarımına bayılıyorum, kullanmayanlar denesin, Ha! Google Chrome kadar hızlı değil ama o harika özelliklerinden biri olan Turbo modunu açınca %40 oranında hızlanıyor ;)

[Turbo modu açtığınız sayfadaki resimlerin kalitesini düşürüyor ve hızlı açıyor, ayrıca 1 saat kullandığınızda internet kotasını yaklaşık 30 Mb az kullanıyor]

wmaraci
wmaraci

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

eminens adlı üyeden alıntı

[Turbo modu açtığınız sayfadaki resimlerin kalitesini düşürüyor ve hızlı açıyor, ayrıca 1 saat kullandığınızda internet kotasını yaklaşık 30 Mb az kullanıyor]

Opera'nın tek farkı zaten turbo özelliği :) Hayır yani normal şartlarda, resimlerin kalitesini düşürmeden gerçekten hızlı açsa başım üstüne... Öyle birşey imkansız ama, resimlerin kalitesini düşürerek açınca ne anlamı oluyor. Güya turbo özelliği işte : ) Yani düşünüyorum, tercih edecek olsam bu turbo özelliği ne işime yarayacak.. Resimlerin kalitesi düşüyor, hiçbir işime yaramaz.

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Opera'nın tek farkı zaten turbo özelliği :) Hayır yani normal şartlarda, resimlerin kalitesini düşürmeden gerçekten hızlı açsa başım üstüne... Öyle birşey imkansız ama, resimlerin kalitesini düşürerek açınca ne anlamı oluyor. Güya turbo özelliği işte : ) Yani düşünüyorum, tercih edecek olsam bu turbo özelliği ne işime yarayacak.. Resimlerin kalitesi düşüyor, hiçbir işime yaramaz.

Vınn kullanıyorum ve Opera'nın turbo özelliği sayesinde normalde 2 haftada biten 4gb kotam 1 ay bile dayanabiliyor :)
Evdeyken tabii ki Chrome :p
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

alparslan alparslan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 9, (%100)
Choma yavaş demek hata olur. 3 Tarayıcıyı da kullanırım. Opera komplkestir normal bir kullanıcının chromu tercih etmesinin googleın reklamını yapmasından sonra en büyük nedeni basit olmasıdır. Ama webmaster sanırım tarayıcıyı kurcalamak ister o yüzden opera ve mozilla gibi daha fazla ayar sunan daha işlevsellik kazandırılabilinecek tarayıcıları tercih eder.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Belli saten choromeden ben şahsen kullanmıyorum choromeyi Opera daha kolay geliyor herşeyi ile menmunum operadan önceleri mozilla kullanıyordum opera ile tanışınca bıraktım.
Şu alltaki resimde siteme gelen ziyaretçilerin kullandıkları tarayıcılar :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al