-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
o sorunla bende karsılastım hocam sitenin komple yedeğini alın sıfır wordpress kurun önceki tema dosyalarını kesinlikle kullanmayın herşeyi sıfırdan manul olarak yapın söyle mesela resim dosyasını klasörünü tek tek bakın resim formatı haricinde bir dosya var ise onu silin büyük ihtimal shell yemiş olabilirsiniz. dediğim gibisuanki yedeği alın ama herşeyi sıfırdan manuel olarak kurun mysql yani veritabanına virüs girmeceğinden bilgi kaybınız olmaz en son olarak siteyi kurduktan sonra kullanıcılara bakın sizin haricinizde extra yönetici etkisi olan varsa derhal silin baska biişey yapmanıza gerek kalmıycakdır iyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam şöylede olabilir mi acaba? Çünkü ben bu söylenen her şeyi yaptım. Acaba google bot önceden indexlediği adresleri kaldırdı ama bu adresleri yeniden kontrol için mi giriyorda ben bunları mı görüyorum? İnşallah zamanla sonlanır bu problem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Line Finder
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Her şey karmakarışık bir hâl aldığında en başa dön!" Bir Çin Atasözü =)
404 Sayfalarını (bir süreliğine) Ana Sayfa'ya yönlendirin.
Sitemap.xml vs temizleyin ya da sıfırdan oluşturun. Search Console'dan ekleyin.
Tekrar Search Console üzerinden "Google Bot Gibi Getir" seçeneği ile siteyi taratın ve "Dizine Ekle" deyin. "Tüm alt bağlantılar ile birlikte..."
Her gördüğünüz aksakallıyı dedeniz, her temayı da temiz sanmamanız dileğiyle...
Hadi geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam ftp açın en son hangi dosyalar değişmiş onlara bakın isterseniz sitenize bakabilirim bana da olmuştu sanırm shell yada reklam gibi dosya atiyorlar ftp şifrenizi wp şifrenizi değişin.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]