lostyazilim
tr.link

Google'da işe girmek ister misiniz? İstanbul'da

19 Mesajlar 3.209 Okunma
lstbozum
tr.link

Troublet Troublet AllahümmeSalliÂlâMuhammed Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

YenerK adlı üyeden alıntı

hmm seneye başvururum o zaman :)

Ek Olarak: eğitim durumu nasıl olmalı bilgi var mı bu konuda ben liseyi bitirir bitirmez başvurmayı düşünüyorum da

üniversiteden 4 yıllık yazılım mühendisliği tarzında bir bölüm veya orada ilanda bildirdikleri gibi endüstri menajeri gibi bişey yazıyor artık nasıl bir meslekse :) yada tanıdığın biri olucak seni stajer gibi alıcak ömür boyu orada çalışıcaksın :))
YenerK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Benim arkadaşım google türkiye ofisine başvuru yaptı. yazılım mühendisliğini bitirmişti. mülakatta bi tane java kod döngüsü yazmışlar tahtaya. buradaki sorunu bul demişler. süre sınırı yokmuş. bi türlü bulamamış. meğerse kodda hiçbir hata yokmuş. eğer buradaki sorunu ben bulamadım diye itiraf etse yada hiçbir sorun göremedim dese alacakmış işi ama inat etmiş bulucam diye. adamların mülakat red kararları kodlama bilgisi zayıf şeklinde değil işbirliğine ve kendini geliştirmeye yatkınlık yeteneği zayıf şeklindeymiş :)

• Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Benim arkadaşım google türkiye ofisine başvuru yaptı. yazılım mühendisliğini bitirmişti. mülakatta bi tane java kod döngüsü yazmışlar tahtaya. buradaki sorunu bul demişler. süre sınırı yokmuş. bi türlü bulamamış. meğerse kodda hiçbir hata yokmuş. eğer buradaki sorunu ben bulamadım diye itiraf etse yada hiçbir sorun göremedim dese alacakmış işi ama inat etmiş bulucam diye. adamların mülakat red kararları kodlama bilgisi zayıf şeklinde değil işbirliğine ve kendini geliştirmeye yatkınlık yeteneği zayıf şeklindeymiş :)

adamlar çok kaliteli güzel iş yapıyorlar ama. çalışanları o kadar rahat ettiriyorlarki iş yeri değil sanki :) fotoğrafları var sitede lunapark gibi iş yerleri var :)

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Troublet adlı üyeden alıntı

adamlar çok kaliteli güzel iş yapıyorlar ama. çalışanları o kadar rahat ettiriyorlarki iş yeri değil sanki :) fotoğrafları var sitede lunapark gibi iş yerleri var :)

Doğruysa sauna, oyun salonu falan var :)

wmaraci
wmaraci

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Eee dünyanın en iyisi en başarılı arama motoru boşuna olmadılar.

Kimler geldi kimler geçti sonuç hüsran adamların vizyonu misyonu belli bu hedeflerde ilerliyorlar bence örnek alınacak organizasyon bunun yanında microsoft ta öyle bir firma.

Adobewordpress Adobewordpress WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 677
  • Beğeniler 58 / 418
  • Ticaret 1, (%100)
Ağırlıklı olarak reklam işiyle meşguller ve Doodle belki de en büyük sorumlulukları. Ayrıca kazanacağınızı sandığınız para da o kadar yüksek değil. Dil konusunda haklısınız, İngilizceniz çok iyi olmalı fakat dediğim gibi başvuracaklar beklentilerini yüksek tutmasın. Tecrübe konuşuyor.

adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”

• Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)

Adobewordpress adlı üyeden alıntı

Ağırlıklı olarak reklam işiyle meşguller ve Doodle belki de en büyük sorumlulukları. Ayrıca kazanacağınızı sandığınız para da o kadar yüksek değil. Dil konusunda haklısınız, İngilizceniz çok iyi olmalı fakat dediğim gibi başvuracaklar beklentilerini yüksek tutmasın. Tecrübe konuşuyor.

evet hocam ama maaşı kazanılıcak parayı neden çok vermezler paraları olmadığı içinmi ? hayır. onunla alakalı da kesin bişeyler düşünmüştürler her konuda düşünüp uyguladıkları bişeyler var. reklam konusunda zaten meşgul olmalarına bile gerek yok bence google ana sayfasında veya hizmetlerinden birinde ufak bir reklam sayesinde istedikleri kişiye istedikleri sayıda ulaşırlar :)

Adobewordpress Adobewordpress WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 677
  • Beğeniler 58 / 418
  • Ticaret 1, (%100)

Troublet adlı üyeden alıntı

evet hocam ama maaşı kazanılıcak parayı neden çok vermezler paraları olmadığı içinmi ? hayır. onunla alakalı da kesin bişeyler düşünmüştürler her konuda düşünüp uyguladıkları bişeyler var. reklam konusunda zaten meşgul olmalarına bile gerek yok bence google ana sayfasında veya hizmetlerinden birinde ufak bir reklam sayesinde istedikleri kişiye istedikleri sayıda ulaşırlar :)

Demek istediğim Google'a girdiğinizde arama motoru algoritmaları üzerinde değil, başka detaylar üzerine çalışırsınız. Tabii bu Türkiye ofisi için geçerli.

Para çok vermemelerinin sebebi belli zaten. Bu tarz büyük oluşumlarda hiyerarşik bir düzen vardır. Yıllandıkça çok kazanırsınız. Profesyonel tüm şirketlerde vardır bu.

Kısaca Google'ı gözünüzde büyütün ancak Google Türkiye'yi gözünüzde o kadar büyütmeyin.

adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”

kubilayinfo kubilayinfo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ------
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 0 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

YenerK adlı üyeden alıntı

hmm seneye başvururum o zaman :)

Ek Olarak: eğitim durumu nasıl olmalı bilgi var mı bu konuda ben liseyi bitirir bitirmez başvurmayı düşünüyorum da

Tercihen ünv. ilgili bölümden mezun olması gerekiyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al