Google’ın sosyal ağ olarak öne sürdüğü ve kısa sürede büyük bir kitleyi peşine takan çalışması Google+, bir çok kullanıcıyı kendine hayran bıraktı. İşte Google+’ın o yeni özellikleri.

Bünyesinde bulunan sistemleri sıkça güncelleyen ve kullanıcılarına her alanda kalite sunmayı hedefleyen Google, son zamanlarda bir hayli ilgilendiği Google+ servisine iki yeni özellik daha ekledi. Bir çok kullanıcının konforunu arttıracağını düşünen Google, bu özellikler sayesinde tüm gözleri Google+’a çekti!

HDR Scape ve Zoom isimli özellikleri sosyal ağına ekleyen Google, HDR Space özelliği ile resimlere tek tıkla efekt uygulama imkanı tanıyor. Facebook’un instagramı almasının ardından yaptığı ilk hamleyi kendine de uygulayan Google, bu sayede fotoğraf eklemenizin daha keyifli olacağını umut ediyor.



HDR Space ile fotoğraflarınızı güncel efektlerle düzenleme şansı sunan Google+, aynı zamanda site bünyesine eklediği Zoom efekti ile de sitedeki fotoğrafları çözünürlüğü bozulmadan daha büyük görüntülemenize imkan sağlamış durumda.

Sunduğu özellikleri kombin olarak kullanıcılara tanıtan Google, bu ikiliyi bir çok resim severi hoşnut etmek için paylaşmış gibi duruyor. Zira başarılı bir efekt ve resim görüntüleme uygulamasının farklı bir amaç için olduğu öne sürülemez. Kademeli olarak kullanıcılarına entegre edilen bu güncellemeleri kısa süre içerisinde Google+ görsellerinizin alında “Düzenle” bağlantısı ile görebileceksiniz.

Kaynak: Sosyal Esinti