Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır bu programı kullanıyorum ve rastgele forumda arama yaptım fakat bulamadım sizinle paylaşmak istedim
Yapımcının açıklması ;
Googlearamax.com olarak sizlere en verimli şekilde faydalanabileceğiniz % 100 organik hit programını hizmetinize sunuyoruz.
Googlearamax.Com web sitelerinin % 100 organik ziyaretçi trafiğini artırmak, Google, Yahoo, Bing ve Yandex arama motorlarındaki pozisyonunu yükseltmek daha iyi tanıtmak için kurulmuş bir hizmettir.
Googlearamax.Com sayesinde web sitelerinize Google, Yahoo, Bing ve Yandex arama motorlarından organik ziyaretçiler gelecek ve sitelerinizin anahtar kelimelerinde iyi yönde ilerlemesi sağlanacaktır. Googlearamax.Com programımızı "program indir" bölümünden bilgisayarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.
Ayrıca yepyeni bir özellik olan ve hiçbir programda bulunmayan farklı tarayıcılardan sitenize doğal ziyaretçiler girmesini sağlayacak Internet Explorer 8/9/10, Google Chrome ve Mozilla Firefox tarama sistemi ile web siteniz çok daha fazla verim alacaktır.
Programımız oldukça kullanışlı ve çok işlevi olan bir altyapıya sahiptir.Sisteme üye olduktan sonra sitelerinizi ekleyerek web sitelerinize hangi kelimeden ve arama motorlarından % 100 organik hit gelmesini istiyorsanız (Google, Yahoo, Bing ve Yandex) belirlemeniz gerekmektedir. Daha sonra programımızı çalıştırıp hizmetimizden faydalanmaya başlayabilirsiniz.
Son olarak sistemimizde geliştirdiğimiz Google Super Tarama özelliği ile web siteleriniz anahtar keliminizde liderliğe yükselmeyi hedefleyecektir. Bu uygulamanın içeriği çok gelişmiş olup hiçbir programda ya da yazılımda bulunmamaktadır.
http://www.googlearamax.com/program_indir.htm
Üye olurken referans alanına yarseli yazarsanız sevinirim.