-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@alparslan
Merhaba,
Umarım siz bizler gibi dalgalanmaya takılmamışsınızdır. İnşallah nice artışlar görürsünüz.
İyi akşamlar.
@NurettinT
Merhaba,
Siz bu gruba dail değisiniz demektir :)
İyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Özgünlüğe çok dikkat edin. Sorun çıkmaz zaten. Hitiniz düşse bile kalıcı bir sorun olduğunu sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende yavaş yavaş yükseliyor hadi hayırlısı bakalım...:rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@alparslan
Merhaba,
Hocam inanın çok geriledim ya. Tam herşey yoluna girsin diyordum ki böyle sorun çıkması çok zor oldu, ayrıca söylediğiniz gibi özgünlük ve güncellik benimle beraber. Umarım kısa sürede hepimiz çıkarız.
@Güncel
Merhaba,
Benim hit daha da düştü. Yükselmesi gerekirken. Umarım siz kısa sürede, eski hitinize kavuşursunuz.
İyi akşamlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@fullfilmizlex, Teşekkür ederim inşallah sizde eski hit sayınıza ulaşırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 yıldır en fazla hiti bu ara alıyorum ve katlanarak devam ediyor. Deneyimlerim neticesinde, "Güncellik ve Özgün içerikten dolayı hem yeri sağlamlaşıyor hem de tedirgin olunan bir durum olmuyor. Tabi bu güncellik ve özgün içeriğin yanında yapılması gereken 2-3 durum daha var o da her webmasterin kendine göre bulduğu veya uyguladığı yöntemleridir. Bu 2-3 durum da kendi yöntemlerim :)
Şöyle düşünelim. Hostu ve site hızı iyi olan, sürekli özgün içerik girilen, düzenli bir şekilde güncel tutulan bir site neden hiti azalsın veya düşsün ki? O yüzden düşüş yaşayan arkadaşlara bence google bir mesaj vermekte. Yapılan veya yapılmayanları site sahibi iyice analiz edip ona göre yeni bir yol haritası çizmelidir kendisine.
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@CesuryureK
Merhaba,
Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Hocam ben söylediğiniz şekilde güncellik ve özgünlük bakımından ilerliyorum. Söylediğimiz gibi olmuyor işte hit düşüyor. Belki de google bizi uyarıyor olabilir fakat, full film izlex olan bir site de full izle etiketini kullanıyorum.Sadece tema alıntı olabilir belki bu konuda uyarabiliyordur, diğer bütün türlü şuan için websitem google açısından uygun olduğunu düşünüyorum. Sanırım tema dan uyarıyor beni. Söylediğinizden bunu çıkardım açıkcası. Çok teşekkür ederim.
İyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Çok ilginç ki alexa da hızla ilerliyorum fakat google de geriliyorum. Sitemi güncel tutmama rağmen çıkarmıyorum.
İyi günler.