-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne o mwt sen google'dan iyi para kazanıyorsun herhalde ondan mı savunuyorsun google amcanı bana o buton orada süs niyetine duruyor bak ben yıllardır kullanmamışım diğerleri de bilmiyor kullanmamış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Gönül isterdi ki farklı arama motorlarında TR'de hit alalım fakat ülkemizde en çok Google arama motoru olarak kullanılıyor. Yandex de bir nebze pastadan payını alıyor.
İster istemez Google'a bizler muhtaç oluyoruz.
Pazarda ağları çok geniş.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
VBMaSTeR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar, saracak başka birşey bulamadınız da dünya devine mi sardınız Allah aşkına. :) Bakın net konuşucam. Google'ın yapay zekasının yarısının yarısının çeyreği kadar zekaya sahip olduğunu düşünenler varsa google'a çamur sürsünler :D
Yine açık konuşucam. Ben bizzat olmadığımı düşündüğüm için çamur atmıcam Google'a :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Google'nin yok olduğunu hiç düşündünüz mü? Hit nereden gelecek, Kim reklam verip de reklam firmaları para kazanacak. Google'nin kullanıcılara sunduğunu Yandex, Bing kim sunuyor? Pek aynı görüşe sahip değilim. Haklı olabilirsiniz elbette fakat, herkesin düşüncesi farklıdır. Ben internet'de gözümü Google ile açtım. Sanıyorum ki kapatırken de aynı şekilde olacaktır.
Google, olmazsa bir çok insan ekmek yiyemez. Amaç bütün konuyu Google'ye bağlamak değildir. Biraz araştırma yaparsak, tam olarak ne demek istenildiği aslında açıkca belli olacaktır. Düşüncenize saygı duyuyorum haklısınız. Google'yi bitirmeye gerek yok, Protesto etmek'de yeterlidir. :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
Google her ne kadar rakipsiz olsa da bu onun eksik olmadığı anlamına gelmez. Konuyu açan arkadaşımıza katılıyorum misal videolarda arama yaptığınız zaman arama sonuçları hep YouTube oluyor. Bu da googlenin kendi sitesine torpil geçmesiyle beraber başka siteler için de aynı şey yaptığının bir göstergesi bence. Bana göre Google, özellikle son zamanlarda adil değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google tekel olmuş bu konuda artık
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
mühends bey öfke ile kalkan zarar ile oturur. 1 ay sonra bakarsın çalısma yapmadıgın google,
calısma yaptıgın bing den 10 kat fazla hit getirir.
yandaş site derken, 4 aylık blog sitemle bile 4k tekilleri gordum, ama google benı yandaş site olarak ilan etmemişti.