Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google anasayfası pek iyi olmamış,İngilizce'sine bakınca bizimkisi çok kötü duruyor yahu!
Üst kısım felan bizimde siyah olsa ne olurdu sanki :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi, ingilizce sayfasında google önce gri menüyü kullandı ama biz nedense hep geç kaldığımız için o menüyü ekleyemedik (kaç kod ki şunun şurasında??) şimdi asıl sorun şu: bize önce gri menü mü gelecek? siyah menü mü? bir kaç ay geriden geliyoruz malum.
tasarım çok sade ve güzel olmuş :) ama böyle bir değişikliğe neden gerek duyulduğunu anlamadım.
Bir de ingilizcesindeki menü neden siyah ve kırmızı çizgi kulanılmış? Google bana hesap ver :D
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Ben İngilizce ve Https sayfalarındaki o gri menüyü benimsemiştim hoşumada gitmişti, ama şu temada şu özellik var ana sayfa sanki çok aşağıda kalmış. :cool:
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bende İki Gün Önce Galiba Fark Ettim Ama Güzel Gibi :)
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
BiDüşün adlı üyeden alıntı
Şimdi, ingilizce sayfasında google önce gri menüyü kullandı ama biz nedense hep geç kaldığımız için o menüyü ekleyemedik (kaç kod ki şunun şurasında??) şimdi asıl sorun şu: bize önce gri menü mü gelecek? siyah menü mü? bir kaç ay geriden geliyoruz malum.
tasarım çok sade ve güzel olmuş :) ama böyle bir değişikliğe neden gerek duyulduğunu anlamadım.
Bir de ingilizcesindeki menü neden siyah ve kırmızı çizgi kulanılmış? Google bana hesap ver :D
bende geçen gün farkettim :cool: google.com.tr dışında kontrol ettiğim bi sürü uzantısında siyahlara bürünmüş, ama neden acaba :rolleyes:
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Birde İngilizce sayfasında farkettiyseniz enter tuşunu kullanmanıza gerek kalmıyor. Change ile yazar yazmaz arama yapıyor.