MSP
Blog Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Satış Personeli
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sn. Arkadaşlar Merhaba;
Şimdi şöyle ki benim bi genel bloğum vardı. Google'da çok severdi ilgili konuda hemen yukarı taşırdı. Ben ara verdim 1-1.5 yıldır. Sonra yeniden başlayayım dedim. Google Webmaster Tools'a bi girdimi yeni google search Console'ye yönlendirdi ama büyük bir sorun var benim içim; performans kısmında tıklama 0, toplam gösteri sayısı 0 diyor daha doğrusu her şey 0, sanki site daha yeni ya da böyle bi site yokmuş gibi. Bir diğeride ben bloğa yazı yazınca hmeen o yazdığım konuyu "google gibi getir"den googleye hemenceckik indexletip google'da 1-2 saat içerisinde çıkarıyordum. oda değişmiş ben url kısmından url'yi yapıştırıyorum diyor ki; URL mülkte yok falan filan...
Eeee şimdi bu benim için aşırı büyük sorun. Zaten çok bilgim yoktu zar zor kaç gün uğraşarak seo ayarlarını yapmıştım. Şimdi bu sorunları nasıl düzelteceğim.
Bi arkadaş demişki url'nin başındaki https'nin "s"ini kaldır olur. Olmadı.
Bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sitenizde izleme kodu yoktur veya mülkü doğrulamamışsınızdır haliyle Google da takip edemediği için veri akışı sağlayamıyordur. İndexlerinizi Google'dan kontrol edin. Eğer indexler duruyorsa site haritası oluşturup site haritaları bölümünden yükleyin. 1 hafta kadar bekleyin. Rapor güncellendikten sonra tekrar kontrol edip eksik, yanlış ve hataları görün. Tabi ilk etapta Analytics izleme kodunu ve Search Console HTML dosyasının sitenizde olduğundan ve güncel olduğundan emin olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam site haritasını bir de sitemap.xml diye deneyin.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
MSP
Blog Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Satış Personeli
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site haritasını birçok defa farklı formatlarda gönderdim. Bekliyorum.