lostyazilim
tr.link

Google Fiber İnternet Reklamı

50 Mesajlar 7.526 Okunma
acebozum
tr.link

MstDrsn MstDrsn Yine Yeni Yeniden Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)

Cry adlı üyeden alıntı

Türkiye'ye gelecek mi acaba :rolleyes:

Mukim adlı üyeden alıntı

Bu işler Türkiye'de de olsa keşke. *****'e, Vınn'a, Turkcell İnternet'e her ay verdiğim paraya acıyorum artık :D

Türkiyede zaten SuperOnline 1Gigabit/s hizmet veriyor.Ücreti 1.000 TL.Ama Google buraya el atsa onların fiyatı da en az bu kadar olur.

elektronikssl
webimgo

Mukim Mukim Ne yapalım meselâ? Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticâret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 503
  • Beğeniler 0 / 131
  • Ticaret 101, (%100)

MstDrsn adlı üyeden alıntı

Türkiyede zaten SuperOnline 1Gigabit/s hizmet veriyor.Ücreti 1.000 TL.Ama Google buraya el atsa onların fiyatı da en az bu kadar olur.

Turkcell'in Super Online altyapısı ile verdiği hizmeti biliyorum. Fakat, sanırsam bölgesel sınırlarla kalmış bir çalışma o ve bir arkadaşımdan şikayet almıştım. Doğru düzgün çalışan fiber optik yok sanırsam Türkiye'de. Ama bu bile iyidir ;)

AhmetK AhmetK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 2503
  • Beğeniler 64 / 327
  • Ticaret 23, (%100)
Yandex zaten hep Türkiye'ye çalıştığı yakında yapar Yandex böyle birşey Türkiye'de :)

MetinBiyik MetinBiyik @_metinbiyik Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Radio Network Teknik
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 194 / 195
  • Ticaret 7, (%100)

Mukim adlı üyeden alıntı

Bu işler Türkiye'de de olsa keşke. *****'e, Vınn'a, Turkcell İnternet'e her ay verdiğim paraya acıyorum artık :D

Dostum zenginsin galiba hepsine nasıl para ödüyorsun ;)

wmaraci
wmaraci

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)
Bizim buralara gelirse direk kullanırım :D ***** Ultraviole Fiber, Google'nin DSL hattının hızına bile yetemeyeceğini düşünüyorum. :D Hiç değilse daha sağlıklı ve güvenli olur.

• Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)

Mukim adlı üyeden alıntı

Turkcell'in Super Online altyapısı ile verdiği hizmeti biliyorum. Fakat, sanırsam bölgesel sınırlarla kalmış bir çalışma o ve bir arkadaşımdan şikayet almıştım. Doğru düzgün çalışan fiber optik yok sanırsam Türkiye'de. Ama bu bile iyidir ;)

Hayır ben şuan SuperOnline fiber kullanıyorum 10 megabit almıştım 10 megabit çekiyor.Herhangi bir hız düşmesi yok.Bölgesel olmasının nedeni ise, fiber optik kablolar çekildiği için her yere ulaşılamıyor.Google de gelse onunkisi de bölgesel olur.

Mukim Mukim Ne yapalım meselâ? Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticâret Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** C**
  • Mesajlar 503
  • Beğeniler 0 / 131
  • Ticaret 101, (%100)

MstDrsn adlı üyeden alıntı

Hayır ben şuan SuperOnline fiber kullanıyorum 10 megabit almıştım 10 megabit çekiyor.Herhangi bir hız düşmesi yok.Bölgesel olmasının nedeni ise, fiber optik kablolar çekildiği için her yere ulaşılamıyor.Google de gelse onunkisi de bölgesel olur.

Bunu bilmıyordum üstad, fakat 10 megabit fiber için az değil mi? Kaldı ki, *****'in 8 megabite kadar sınırsız yalın interneti 60 lira.

[SIZE=1]---------- Mesaj Eklendi: 25 Temmuz 2012 Saat 16:44 ----------[/SIZE]

MtnByk adlı üyeden alıntı

Dostum zenginsin galiba hepsine nasıl para ödüyorsun ;)

Ciğerim yanıyor :) Şaka bir yana ciddi külfet ama olmazsa olmaz işte.

• Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)

Mukim adlı üyeden alıntı

Bunu bilmıyordum üstad, fakat 10 megabıt fiber için az değil mi? Kaldı ki, *****ın 8 megabite kadar sınırsız yalın interneti 60 lira.

8 megabite kadar ama çoğu yerde 4-5 megabit çekiyor.SuperOnline Fiber 10 megabit sınırsız ise 49 TL.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Google Fiber ile ilgili mail gelmiş bana :)

It’s official—Google Fiber has launched in Kansas City! After months of building our Fiber infrastructure in Kansas City, KS and Kansas City, MO we are ready to connect Kansas Citians to Google Fiber’s ultra-fast Internet and crystal clear HDTV.

Google Fiber is different—and getting it is different too. If you’re in Kansas CIty and you’d like to connect your home to Google Fiber, you first need to pre-register at google.com/fiber and pay a $10 fee. Doing that lets us know which areas are most excited about it. So, join up and make sure your neighbors do, too. Pre-registering matters—if your fiberhood doesn't reach its goal by September 9,
you will not be able to get Fiber.

To learn more about Google Fiber and to pre-register today, please visit www.google.com/fiber or visit us at the Fiber Space located at
1814 Westport Road, KC, MO

See you soon. The Google Fiber Team

Sanırım kayıt için ücret ödemek gerekiyor, tam çeviremedim. :)

Ayrıca Google Fiber ile ilgili bir bilgi daha yakaladım :)

Omeros Omeros NSPDigital Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** O**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 2, (%100)
Birçok kullanıcı artık internete yavaş girmekten , dosyaları yavaş indirmekten bıktı. Bunu farkeden Google şirketi tüm dünya pazarında etkin olacak bir oluşum için girdi ve Google Fiber İnternet hizmetini başlatma kararı aldı. Çok yakında bizleri hızlı bir internet bekliyor !

İlk açıldığı sadece arama motoru , insanların aradığı bilgiyi sunmayı amaçlayan Google artık Tüm dünyayı kontrolü altına almaya çalışıyor ve sektörde tekel olmaya çalışıyor. Google+ ile sosyal medyada , Youtube ile video sektöründe tekel olmaya çalışan google bu sefer hizmet sektörüne el atmaya başladı. İnternet devi Google, fiber internet ile birlikte internet hizmet sağlayıcısı olmaya hazırlanıyor.

Fiber İnternet Nedir ?

Türkiye gibi daha doğrusu eskiden Türkiye gibi bakır kablolarla ulaştırılan internetin fiber kablolarla ulaştırılmasıdır. Fiber kabloların yararı verileri daha hızlı aktarmasıdır.Fiber kablolar erişim hızını artırarak kullanıcıya daha hızlı bir internet sağlar. Kullanıcıların hızlarını -şu an için- 1000 Mbps (megabit) hıza çıkaran sistem Amerika gibi ülkelerde 8000-9000 Mbps (8-9 gigabit) hızında erişimini sağlıyor. Telefon hattına ihtiyaç duymadan dünyanın en hızlı internetine bu şekilde bağlanabilirsiniz.

Google Fiber İnternet Nasıl Kullanırım ?

Google bu projesine ilk olarak Kansas City start vericek ve daha sonra tüm dünya ülkelerine yaymaya çalışacak. Türkiye’ye gelmesi uzun zaman alıcağa benziyor o yüzden ***** ve diğer firmaları kullanmaya , ortalama bir hıza sahip ülke olmaya devam edeceğiz

Google Fiber İnternet Reklamı

Google ‘ın yaptığı reklam filmi ile vereceği hizmetin kalitesini çok iyi açıkladı. Çok güzel ve ince düşünülen bu reklamda internet geçmişi ve diğer firmaların sağladığı kötü hizmetten bahsediliyor. Aşağıda videoyu izleyebilir , yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.omerosmanbas.com/google-fiber-internet-hizmet-basliyor
luxfm Batuhan gkhnsgnc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al