Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar indexlenmeyen sayfalar için kullanıyorum bu özelliği.Bazı yerlerde kesinlikle doğal değil zararlı vs. demişler.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Tamamen doğaldır. Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir zararı yokdur. Her sayfa eklediğimde kullandığım bir araçtır.
Php Developer & Network Admin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Zararı olsaydı eklediğim bazı sayfalarda 1 hafta içinde 1. sayfa 1. sıraya çıkmazdım diye düşünüyorum :) ama uzman değilim sadece tecrübelerimin yorumlanmış halidir :D
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Doğal mı değil mi tartışması gereksiz. Google tüm sitelre girip oradaki bilgileri alıp indexliyor. Biz google gibi getir deyip google'a yeni eklediğimiz içerikleri gösteriyoruz, onun işini kolaylaştırıyoruz. Diğer türlü geçerken uğrayacak olan google botunun sayfaya daha erken gelip daha çabuk indexlemesini sağlıyoruz.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Evinize zorla misafir getirmek gibi bir sey. Sitenin hızlı index almasını saglayın. Google gibi getiri de her makale de kullanmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ahmetcem96 adlı üyeden alıntı
Evinize zorla misafir getirmek gibi bir sey. Sitenin hızlı index almasını saglayın. Google gibi getiri de her makale de kullanmayın.
Alakası yok. Görevi internette rastgele dolaşıp içerik bulup sayfa indexlemek olan google botuna "ben yeni içerik ekledim" deyip haber vermek neden zararlı olsun. tam tersi, daha hızlı index almayı sağlar.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
Ogguz
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Eskilerden ~
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Zararlı olsa adamlar oraya öyle bir özellik eklemez :)
Tabi abartmayında.
R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhabalar hepinizin yorumlarını inceleme sansım oldu yorumlarınız baya güzel ama eksik kalmış tamalayayım istedim
en son yorum yazan oguz kardeşe atıfen;
ekler usta google bu eksiksiz olmalı ekledi diye senin zararı birseyi kulanmaya hakkın varmı siten için....
aslında hicbir zararı yoktur zaten 500 index hakkın vardır hatfalık bu şu demktir google bir haftatada 500 kere manuel olarak sitene getirmektir bunun neresi zararlı..
zararlıda olabilir sizin paylasımlarınız zaten sitemap yoluyla googleye pink leniyor googlede site haritanızı takip edip enson verdiginiz konuya gelip çakılıyor zaten bu işlemi kendi otamatıkman yapıyorken sen googleye hem iyi hemde kötülük yapmış olmuyormusun iyilikten kastım botun azına yem veriyorsun kötülükten kastım botun azından yemi alıyorsun saygılarımla insallah anlasılır olmustur
işte buu