-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Her gün siteye 3 makale ekliyorum ' diyelim :) Her eklenen makaleden sonra ' Google Gibi Getir ' servisi kullanılırsa yanlış mı olur ? Veya belirli bir süreden sonra indekslenmeyen konular için mi kullanılmalı?
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Bu işlemler index alması için sağlanan belirli periyodlar ile kullanıma bağlı bir araç olduğu için, sitenizde eğer ki indexleme sorunu ve benzeri filtre yok ise kullanmanızı tavsiye etmem. Belirli bir limit var ve bu limit'den sonra zaten kullanımınız kısıtlanacaktır. Bence eklenen içerikleri robotların kendi görmeleri daha iyi olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler yorum için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Google gibi getiri kullanmayın diyorlar tamamen kuru iftira :) Şimdi şöyle düşünün indexlemeniz ve robotların görmemesi durumunda google böyle bir aracı boşuna koymazdı fakat bu aracı tam kullanmanız gerekiyor mesela 2-3 makale yazdınız index almadı dime bekleyin ertesi günde yazın yine mi index almadı yapacağınız taktiği söylüyorum site haritasını inedexletirken tüm bağlantılı urlleri seçeneğini işaretleyip yapın faydasını fazlasıyla göreceksiniz :)
Not: Ben sürekli olarak kullanıyorum şuana kadar hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. 0.4 sn'de index alıyor site bu sayede rakip olan makalelerde öne çıkma imkanım oluyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
valla bazıları diyor zararlı bazıları faydalı diyor kime inanacağımızı şaşırdık :D
1 kişi bu mesajı beğendi.