lostyazilim
tr.link

google hesabımın ismi değişti

3 Mesajlar 928 Okunma
lstbozum
tr.link

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
tabletime root atıp ilk adımda google hesabıma sorunsuz giriş yaptım. sonra google chrome senkronizasyon için şifre istedi ve az önce sorunsuz girdiğim şifreyi kabul etmedi. ben de işkillenip gmail uygulamasını açtım ve gmail hesap adımın "szgfb" olarak değiştiğini gördüm hemen bilgisayardan google hesabıma şifremle giriş yaptım ve şifreyi kabul etti sorun yoktu. (ayrıca giriş yaparken 2 adımlı doğrulamayı google authenicator uygulaması ile kullanıyorum) PC den girdiğimde hesap ismim kendi ismim yani DOĞUKAN OKUTUCU ydu. hemen pc den hesap şifremi değiştirdim ve bağlı cihazlara baktım tabletim telefonum ve iki windows bilgisayar bağlı. ben sürekli geçmişi sildiğim için iki windows bilgisayarın bağlı olmasına şaşırdım. Ayrıca google+ hesabımda google.com/+dogukanokutucu url sini size verelim mi diye sordu halbuki ben önceden bu uyarıyı görmüştüm ve büyük ihtimalle reddetmiştim tam hatırlamıyorum. Url verelim mi uyarısını görünce hesap adımın değiştirilmesinden kaynaklı olarak bu uyarının çıkabileceğini düşündüm.
Yani özet olarak tüm bu delillere binaen ben hesabıma birinin girip ismimi değiştiğini ve sonra da geriye eski ismimi yazdığını yani hesabımın ele geçirildiğini düşünüyorum. sizce böyle midir, şifremi değiştim yine birinin girme ihtimali var mı yoksa hata mıdır. ayrıca bu google hesabımıza bağlı cihazları nasıl kaldıracağız anlatabilirseniz çok sevinirim

wmaraci
reklam

Mcayirbag Mcayirbag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
birisi bilgisayarına casus kurmuş olmasın

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

Mcayirbag adlı üyeden alıntı

vallahi en son mobogenie midir nedir onu kurdum root için o da. norton uyarı verdi güvenli değil diye ama ben geri aldım(çoğu programa veriyor zaten gerekli gereksiz alıştım) . onun dışında da bir şey yüklemedim son zamanlarda.

Ek Olarak:

Mcayirbag adlı üyeden alıntı

hocam halihazırda hesabımda giriş yapılmış kayıtlı bilgisayarları nasıl silerim bilginiz var mıdır?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al