Merhaba arkadaşlar elimden geldiğince bir google hesabınızı silmeyi anlatıcağım.
http://support.google.com adresinde gerekli bilgiler yazılı. Bu bilgiler doğrultusunda anlatıcağım.
Eğer Google Hesabınızı Silerseniz:
Hesab ile ilişkili tüm Google Servislerinden kalıcı olarak silinirsiniz. Ve bu işlemin geri dönüşümü olmayabilir. Ve aralarında Gmail hesabınızda varsa silindikden bu kullanıcı adın tekrar kullanamazsınız.
Silmeye Başlayalım:
Hesabınıza Giriş Yapın(Eğer şifrenizi unuttuysanız şifrenizi sıfırlayıp tekrar girin.)


Hesabı silmek için Hesabı kapat ve hesapla ilişkili tüm hizmetleri ve bilgileri sil yazısına tıklayın. Tıklandığınızda bu sayfaya yönlenmeniz gerekiyor.


Eğer sadece Gmail ve Web Geçmişini silmek istiyorsanız kutucuklara tıklamanız yeterli. (Not: Kutucuklar kullandığınız servisleri gösteriyor. Bloggeri kullanıyorsanız orada blogger kutucuğuda olucaktır.)
Current password: Bu alana şifrenizi giriniz.
Eğer hesabınızı tümden silmek istiyorsanız "Yes, I want to delete my account." yazısına tıklayın.

Yes, I acknowledge that I am still responsible for any charges incurred due to any pending financial transactions. Nedir?:
Bunun Türkçe açıklaması "Evet, bekleyen finansal işlemlerden kaynaklanan tüm masraflardan halen sorumlu olduğumu kabul ediyorum". (Google'ın AdWords ve Google Checkout gibi ödemeli ürünlerinden herhangi birini kullanmadıysanız veya bu ürünlerle ilişkili olarak bekleyen herhangi bir finansal işleminiz yoksa, ikinci seçeneği rahatça seçebilirsiniz.)
Ek Notlar (Önemli)
AdSense hesabınız var ise: AdSense hesabına bağlı bir Google Hesabınızı silerseniz AdSense hesabınız halen aktif kalır. Fakat bu hesaba erişiminiz kesilir. Bu yüzden herhangi bir Google hesabınızı silmeden önce AdSense hesabınızı silmek için talepde bulunun. Eğer daha sonra tekrardan yayıncı olmak isterseniz tekrar başvurma hakkınız mevcut.
Google Dökümanlar:Hesabınızı silerseniz, sahip olduğunuz tüm Dokümanlarda ortak çalışan ve görüntüleyen kişiler artık bunlara erişemezler. Dokümanın bir kopyasını oluşturmasını ve yeni kopyayı diğer ortak çalışanlar veya görüntüleyenlerle paylaşmasını önerebilirsiniz. Ayrıca hesabınızı silmeden önce sahipliği yeniden atayabilirsiniz.
Google Grubları:Herhangi bir Google Grubu'na kaydolduysanız, Google Hesabınız silindikten sonra da e-postalar gelen kutunuza ulaşmaya devam eder. E-posta almak istemiyorsanız, [Grup adı]-unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta göndererek grubun aboneliğinden çıkın. Örneğin, google-friends grubundan ayrılmak istiyorsanız, google-friends-unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta göndermeniz gerekir.
Saygılarımla, Alperen Türköz