Herkesin kullanabilmek için sabırsızlıkla beklediği Inbox davetiyeleri eBay, Sahibinden, GittiGidiyor gibi e-ticaret sitelerinde satışa çıkarıldı.

Google‘ın yeni e-posta uygulaması Inbox, henüz yeni duyurulmuş olmasına rağmen oldukça ilgi görmeye başladı. Öyle ki davetiye ile uygulamayı kullanmaya başlayan ve dolayısıyla 3 kişiye davetiye gönderme hakkına sahip olan kullanıcılardan bazıları, sahip oldukları davetiyeleri e-ticaret sitelerinde satışa çıkardı.

Kullanıcılara daha kişisel ve daha sade bir e-posta deneyimi yaşatmak amacıyla geliştirilen Google Inbox uygulaması, şu anda davetiye sistemi ile çalışıyor. Kullanıcıların davetiyeye sahip olabilmeleri içinse inbox@google.com adresine e-posta göndermeleri gerekiyor. Davetiyeye sahip olan kullanıcılar ise 3 kişiye davetiye gönderme hakkına sahip oluyor.



Yurtdışında daha fazla ilgi gören Inbox davetiyeleri, özellikle eBay’i oldukça hareketlendirmiş durumda (Örnek ilanlar). Türkiye’de de Sahibinden ve GittiGidiyor gibi sitelerde Inbox davetiyesi için açılan ilanlara rastlamak mümkün (Örnek ilan 1, Örnek ilan 2).



Herkesin sabırsızlıkla beklediği Google Inbox davetiyesi, sosyal medyayı platformlarını da oldukça hareketlendirmiş durumda. Davetiye bekleyen kullanıcılar, sosyal medya üzerinden gönderdiği paylaşımlar ile uygulamayı kullanmaya başlayan kişilerden davetiye istiyor.

Henüz yeni duyurulmuş olmasına rağmen Inbox’ın bu kadar etki yaratması aslında çok da anormal bir durum değil. Zira Google’ın bu yeni e-posta uygulaması, diğer e-posta servislerini unutturacak kadar kullanışlı bir yapıya sahip. Tamamen kişisel bir e-posta asistanı olarak kullanılabilecek olan Inbox uygulaması, şu anda kullanmaya başlayan kişiler tarafından da tam not almaya başladı.

Kaynak: webmasto.com/google-inbox-davetiyeleri-e-ticaret-sitelerinde-satisa-cikarildi