-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günaydın.
Belki kimi üyelere kolay gelecek birkaç sorum olacak.Cevap verilirse sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
1-Google'da sitemi arattığım zaman etiketler,iletişim formu gibi gözükmesini istemediğim sonuçlar da çıkıyor.Bu indekslemeyi sıfırlayıp,tekrar güncel bir indeks aldırabilir miyim ?
2-Seo hakkında birçok şey yazılıyor.Benim sorum ise basit şekilde profesyonel bir yardım olmadan seo nasıl uygulayabilirim ?
Örneğin:Bir makale yazdım.Yayınlamadan önce,yapmam gerekenler nelerdir?
3-Robot.txt dosyasında
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/ yazıyor.
wp-admin yazan yeri güvenlik nedeniyle değiştirmiştim.Robot.txt dosyasında da bunu değiştirmem gerekir mi ?
User-agent'te yazan * sembolü ne anlama gelmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam etiketlerin indekslenmesi site için bir artı değilmidir? Bende bildiğimden söylemiyorum, öğrenebilmek için soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnanın bende bilmiyorum.Karşılaştırmak için bir-iki site denemiştim.Onlarda sadece yazdıkları yazılar çıkıyordu.
Şöyle denemiştim(eğer yanlış değilse) google' a site:siteadı.com şeklinde aramıştım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Kuruyemis
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"*" hepsi demektir tüm botlar yani
Diğer konularda bir fikrim yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki bu dosya da nasıl bir düzüenleme yapmak gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
1- Aslinda istemedigin sayfalarinin indexlenmemesini saglayabilirsin. O sayfalari noindex yapman lazim. Basit bi arama ile googledan bulabilirsin.
2- Seo hakkinda pek bisey bilmiyorsan her hareketini yavas yavas yap. Kalitesiz backlinkler alma. Mumkunse spam linkleri engelle. Site ici Seo nu en iyi yapabilecegin sekilde yap. İc linkleme iyi olsun yani. Anahtar kelime kullanimina dikkat et. Yazdigin yazilari sosyalmedya adreslerinde paylas, imleme yapmayi unutma.
1 kişi bu mesajı beğendi.