-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu penguen midir ne zıkkımdır o güncellemeyle oldu ne olduysa, benim de günlük 8k hiti olan forumum simdilerde 3-4k'yı zor görür oldu, Allah bildiği gibi yapsın bu Google'ı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İndexler yavaşladı,Bunu Googlenin diğer sıralamalardaki sitelere şans vermesi olarak algılıyorum ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar benim site de alt üst oldu ... ilk 500 de bile yok halbuki çokta ellemedim sade dursun dedim ama olmadı ...bilen arkadaşlara sorum ne zaman normale döner bu google sıralama ? acaba neler yapmalıyım ? bozcaadagezgini.com bi bakarsanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum lütfen :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı anda girdiğim 2 konu, girildikten sonra kontrol ettim konunun biri 1 saat içinde indexlendi öteki ise indexlenmedi olarak görüldü. 2-3 saatte bir kontrol ettim gece yarısı baktım öteki konumda indexlenmiş ama indexlenme vakti 15 saat önce diyor yani öteki konumla aynı anda indexlenmiş ama arama sonuçlarında saatler sonra görünmeye başladı.
Ayrıca sitelerimin hepsinde enaz %50 düşüş meydana geldi, okadar özgün içeriklerle günlerce uğraştığım konularımın eridiğini görüyorum ama yeni düzenlemelerle tekrar yükselme umuduyla devam ediyorum.
İnşallah hayırlısı olur.
linkci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Beyler belirli bi ücret karşılığında sorunlarınızı çözebilirim. Bol referansım var. Kaç kişiyi bu durumdan kurtardım uygun olanlar pm. Bu işin google ile bi alakası yok herkes bunu öncelikle bi bilsin.
Bora
все будет хорошо!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Turizm Rehberi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
aynı sıkıntıları yaşıyoruz. bizde de index alamama sorunu var hocam. (yeni güncelleme ile)