wmaraci reklam
tr.link

Google İndex Problemi

4 Mesajlar 1.306 Okunma
acebozum
tr.link

nuManaGa nuManaGa Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Son aylarda herkes gibi ben de Google'den şikayetçiyim. Ne yazık ki girdiğim içerikler indexlenmemekte ve sürekli index kayıpları olmakta. Benim anlamadığım şu: Google'nin "Google gibi geri getir" aracını kullanınca bağlantıyı indexleyen sistem (etiketleri ,ndexlemiyor), yazdıklarımızı niçin bu araç olmadan kabul etmiyor? Sitemin iki gün kapalı kalmasından beri bu sorunu yaşıyorum, aylar oldu. Çözüm için fikri olan var mı?

googleasistan
reklam

mobdizayn mobdizayn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek mobilya ve dekorasyon mağazacılık
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 18 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar merhaba. Son aylarda herkes gibi ben de Google'den şikayetçiyim. Ne yazık ki girdiğim içerikler indexlenmemekte ve sürekli index kayıpları olmakta. Benim anlamadığım şu: Google'nin "Google gibi geri getir" aracını kullanınca bağlantıyı indexleyen sistem (etiketleri ,ndexlemiyor), yazdıklarımızı niçin bu araç olmadan kabul etmiyor? Sitemin iki gün kapalı kalmasından beri bu sorunu yaşıyorum, aylar oldu. Çözüm için fikri olan var mı?

Evet dediğiniz gibi index sorunu mevcut ayrıca hitlerde de ciddi düşüş var .
Ancak ters orantılı olarak yandex hemen indeksliyor.

Webmaster arkadaşlar bu konuda bi açıklama yaparlarsa iyi olur acaba web sitelerimizden kaynaklı penguene ters birşeylermi yapıyoruz yoksa genel olarak son zamanlarda Google da bvir sorun mu var ?

Ev Dekorasyonu

Arizmend Arizmend Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 6 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı sıkıntı bende de var.
google analytics'de sitemin tıklanma oranlarını görüyorum fakat site ne bir index aldı nede botlar doğru dürüst girip çıktı.

Bu saatten sonra sadece google'a çakılı kalmak hata bence, yandex sağolsun türkiye'yi bir kaç seneye kalmaz ele geçirir.

size tavsiyem http://metrica.yandex.com.tr/list/ adresine sitenizi eklemeniz. google analytics'den kısa sürede bilgi sağlayabilirsiniz.

nuManaGa nuManaGa Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Robot dosyada problem olabilir mi peki? Her ne kadar Google Webmaster Araçları'nda sıkıntı gözükmese de düşündürüyor. Bu sayfada ve farklı internet sayfalarında ücretli yardımcı olabileceğini söyleyenler var. Ücretsiz yardım edebilecek biri varsa eğer yardımlarını bekliyoruz.

Bir de robot.txt bağlantısının üzerine geldiğimde şöyle bir baloncuk açılıyor:

"Googlebot robots.txt dosyanıza erişememiş ve izin verilmeyen sayfaları tarama riskini almayıp sitenizi tarama işlemini ertelemiştir." Bu mudur acaba sorunun kaynağı?

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak biri? Para ile çözelim diyerek mesaj atan arkadaşların olduğunu düşünürsek bir çözümü var belli ki.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al