-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
TekstilEv Seo Birimi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence yapmamaları çok normal bir durum... Sonuçta bu bir savaş, Milletimizin başka bir ülkeyi fethetmek için açtıgı bir savaş, bunun için neden bir çalışma yapsınlar ki ?
O zaman başkalarının bizim ülkemize girdikleri tarih içinde yapmaları lazım...
-ki olaya derinleme bakarsanız, adamları fethettiğimiz için doodle yapmaları saçma olurdu :=)
Suçu başkasında aramaya gerekte yok, sokaktaki 100 kişiye sorsanız, yarısı İstanbul'un fetih tarihini bilmez... İnternet olmasaydı bu oran çok daha düşerdi..
Yani çuvaldızı kendimize batırmamız lazım birazda...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Atatürk'ün doğum gününü ve ölüm gününü de unutmuştu google, ayrıca parisin fethi gibi şeyler için google.com.tr'ye değil google.fr'ye bakınız, antitezi savunan arkadaşların cevaplarını çok merak ediyorum açıkçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Rahmetli İsmet İnönü' nün bir sözü vardı. "İçerisinde en çok hain bulunduran milletiz" demiş.
Fransız tarihçiler ve bir çok hristiyanların yoğun yaşadığı devletler İstanbul' un Fethi' ni müslümanların hristiyan Constantinapolis' i işgali olarak görüyor.
İlk cümleme devam ediyorum. Ülkemizde türk bayrağı bulundurmayan parti binaları varken, Google' den büyük bir jest beklemek anlamsız kalır.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
akıl var peki mantık varmı ? yada her ikiside varmı ?
şimdi düşünün siz evinizde karınıza çocuğunuza annenize babaniza kötü davranıyor dövüyor sövüyorsunuz bir gün bir yakışıklı jön delip sizi eşek sudan gelene kadar dövüp evinizden atıyor ve ailenize yaptığınız zülmü sona erdiriyor aradan zaman geciyor siz bir çiçekci dükkanı aciyorsunuz ve size bir sipariş geliyor sizin evden kovulmanızı kutlayan bir çiçek siparişi siz bu siparişi teslim edermisiniz ?
bu yüzden boşuna beklemeyin ne istanbulun fethi ne çanak kale savaşı adamların dedelerini asıp kesmişiz adam eşekmi yapsın bunları ha diceksinizki bu kadar şanli bir ulusun çocuğu olduğundan utanıyormusuI HAYIR SONUNA KADAR GURUR DUYUYORUM google alsın logosunu bizansli dedesini ziyaret etsin
ayrıca googlenin bir şeyler yapmasını hiç beklemedim beklememde banane googleden TÜRK WEBMASTERLER NE YAPTI WMARACI NE YAPTI *** NE YAPTI SİZ SİTENİZDE NE YAPTINIZ BEN BUNLARI BEKLERIM
Josh
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Savaşları koymuyoruz diyor googlda istanbulun fetihi sadece bir savaş değil bir çağ başlangıcıdır ortaçağ bitip yakın çağ başlangıcıdır
Dmoz Editörü
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Batuhan arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum. Onur89tr arkadaş da konuyu gayet güzel açıklamış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
..
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ağır gelir tabi, İstanbulun Fethi sadece googleye değiltüm dünyaya Ağır gelir onlar'dan bi beklentimiz yok ki sallayın google yumurtasını yandex'i anasayfanız olarak ayarlıyın görsünler türkiyeyi hiçe saymayı.