-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Google mapsda hepimizin bildiği üzere sağlık noktaları, parklar, eğlence mekanları, avmler okul, karakol vs. önemli noktalar her girdiğimizde görünür. Fakat şirketlerde ise durum farklı.
Bir noktanın haritasına bakarken aşağıdaki resimde kırmızı çizgilerle belirlediğim yerler sürekli görünen yerler. Alelade şekilde girdiğiniz de bile buraları görürsünüz.
Arama yaptığımızda ise farklı mekanlar ve aynı etiketi taşıyan alternatif mekanlar çıkmaya başlıyor aşağıdaki resimdeki gibi.
İşte benim merak ettiğim ilk resimdeki firmalar nasıl oluyorda sürekli görünüyorlar. Hepsi konusundan bağımsız farklı farklı firmalar. Bizde Google Maps'a firmamızı nasıl eklersek arama sonuçları dışında da sürekli görünebilir şekilde olur? Yani atıyorum A şahsı cep telefonundan navigasyon açıp bir yere giderken bizim firmanın önünden geçtiğinde orada adını gösterecek biçimde nasıl yapabiliriz?
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hemen cevabı analizlerime göre veriyorum.
Aslında siz "sizin işletmeniz" işletmenizin olduğu bölgede arama yapmadan da görüyorsunuz fakat "daha fazla yaklaşınca" demek istediğim Google Maps te mahllede branşlardan seçmeler ve hitine göre gözüküyor siz haritaya yaklaşıtkca da diğer işletmeler beliriyor.
İşletmenizin aranma sıklığı vs artıkça sizi de "önemli notkalara" ekleyecek ve yakınlaşmadan gösterecek
Biraz anlatamadığımı fark ettim ama umarım anlatabilmişimdir.
Kısacası: arama yapmadığınız ilk foto da haritada yaklaşın kendinizi göreceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu aramada gösterdiğim öztürk konteyner Türkiye'nin en büyük, en eski konteyner firmasıdır. popüler bir firmadır. Buna rağmen görünmüyor. Bizim firmamız başka bir firma ama o esnada bahsettiğim firmada görünmediği durumu merak ettim.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com