lostyazilim
tr.link

Google My Business ile Google+ Sıkıntısı

3 Mesajlar 884 Okunma
lstbozum
tr.link

profdizayn profdizayn Paylaşmayı seven. Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Patron.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 151 / 107
  • Ticaret 14, (%93)
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var;

Şirketimiz için my business sayfası oluşturduk (haritalara eklemek için, şimdi onay kodunu beklemeye geçtik) ve otomatik google plus sayfası oluşturdu. Onuda düzenledik bi kaç makale yayınladık tabiki logo, kapak fotoğrafı vs. Özel Url de aldık buraya kadar herşey normal. Anlamadığım nokta ;

Resimdeki Google+ iconuna tıkladığımda bana google profili oluşturun diyor. Oluşturduğumda da yeni bir google plus profili oluşturuyor. Anlıyacağınız böyle olunca 2 google+ profili olmuş oluyor. Yani benim My Business sayfasına bağlı olan Google+ sayfamdan bağımsız bir sayfa daha oluşuyor. Paylaşım yapmaya kalkıyorum, resimdeki icona tıklıyorum Business sayfamdan bağımsız olan plus sayfasına yayın yapmamı istiyor. Benimde korkum google 2 Plus sayfasınıda indexlemesi.. Burda benmi yanlış yapıyorum? Yoksa olması gereken bumu? İstediğim şey ise My Business sayfamın bağlı olduğu Google+ Sayfasına Yayın yapmam ve resimdeki Google+ iconuna tıkladığımda Business sayfasının bağlı olduğu Google+ profiline girmesi... Şu anki durumda Önce My business iconuna tıklıyorum ordan Google+ iconuna tıklayıp Plus sayfama giriş yapıyorum. Buda çok saçma. Ne yapmam gerekiyor şuanda bilginizi paylaşırsanız sevinirim

wmaraci
reklam

DesignTr DesignTr HODL ! Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yatırımcı, Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1217
  • Beğeniler 99 / 373
  • Ticaret 6, (%100)
bildiğim kadarı ile sebebi şirket hesabı ve kişisel hesabın ayrı tutulması paylaşım yapman gereken hesap olarak kişisel hesaba yönlendiriliyor. yapman gereken istemediğin g+ yı silmek sorunsuz şekilde siliyor birde bu şekilde paylaşım yapmayı dene birde kafana takılan birşeyde g+ nın numarasını arıyabilirsin hemen cevap alıyorsun

Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.

profdizayn profdizayn Paylaşmayı seven. Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Patron.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 151 / 107
  • Ticaret 14, (%93)
g+ siliniyor ama bu sefer mybusinesse bağlı olan sayfa olmassa bir anlamı kalmıyor. Aslında tek istediğim google doğru sayfayı indexlesin gerisi pekde önemli değil yorumun için teşekkürler hocam @designtr

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al