Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var;
Şirketimiz için my business sayfası oluşturduk (haritalara eklemek için, şimdi onay kodunu beklemeye geçtik) ve otomatik google plus sayfası oluşturdu. Onuda düzenledik bi kaç makale yayınladık tabiki logo, kapak fotoğrafı vs. Özel Url de aldık buraya kadar herşey normal. Anlamadığım nokta ;
Resimdeki Google+ iconuna tıkladığımda bana google profili oluşturun diyor. Oluşturduğumda da yeni bir google plus profili oluşturuyor. Anlıyacağınız böyle olunca 2 google+ profili olmuş oluyor. Yani benim My Business sayfasına bağlı olan Google+ sayfamdan bağımsız bir sayfa daha oluşuyor. Paylaşım yapmaya kalkıyorum, resimdeki icona tıklıyorum Business sayfamdan bağımsız olan plus sayfasına yayın yapmamı istiyor. Benimde korkum google 2 Plus sayfasınıda indexlemesi.. Burda benmi yanlış yapıyorum? Yoksa olması gereken bumu? İstediğim şey ise My Business sayfamın bağlı olduğu Google+ Sayfasına Yayın yapmam ve resimdeki Google+ iconuna tıkladığımda Business sayfasının bağlı olduğu Google+ profiline girmesi... Şu anki durumda Önce My business iconuna tıklıyorum ordan Google+ iconuna tıklayıp Plus sayfama giriş yapıyorum. Buda çok saçma. Ne yapmam gerekiyor şuanda bilginizi paylaşırsanız sevinirim