lostyazilim
tr.link

Google News Başvurusu Yapacam Yardım

5 Mesajlar 867 Okunma
acebozum
tr.link

vetfak vetfak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek VETERİNER HAKİM (ÖĞRENCİ)
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 4, (%100)
Merabalar sevgili wmaraci üye arkadaşlarım ilk news başvuru yaptımda sıtem 1 aylık dahi değildi yanlış yönlendşrmelerle başvuru yaptım ve red yedim suan sitem 4 ayını doldurdu tekrar news basvurusu yapmaya karar verdim ve başvuru yapmadan sizi değerli arkadaşlarımın incelemesine sunmak istedim eksiği halen hatam varsa hatalarım neler vs analizlerinizi konu altında iletirseniz minnetar olurum yardımcı olan veya olaman arkadaşalarıma şimdiden teşekür ederim

site adresim : sivas haber

elektronikssl
webimgo

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Belediye Başkanı Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Bu kadar uzun başlıklarla siteyi spama bile sokarsınız. Başlıklar 70 karakteri geçmesin.

Editörler tek gece editörü olarak verilmiş. Editör sayınızı arttırın. Editör alanı oluşturun ve haftada bir yazı girilmiş gibi birkaç haftalık içerik verin.

Künye'de sadece siz ve bir adet editör var. Siz Google'a bir haber sitesi olduğunuzu ve News bölümündeki sitelerle rekabet edecek hacimde bir siteniz olduğunu taahhüt ediyorsunuz ama bu künyede ilk izlenim: bir kişi site açmış, bir tane de var mı yok mu bilinmez gece editörü var gibi bir durum oluyor. Hukuk biriminiz var mı, Reklam departmanı mevcut mu vs. bunlar yok. Merdivenaltı haber sitesi görüntüsü çiziyor bu şekilde.

Manşet alanındaki resimleri de doğru boyutlandırmanızı öneririm.

Sonuç olarak siteyi kendi başınıza sakın sokmaya kalkmayın tekrar 2 ay beklersiniz. Gerekiyorsa ücretli olarak destek alın. Ondan sonra başvurun.

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 4, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Belediye Başkanı Tesviyeciler ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Bu kadar uzun başlıklarla siteyi spama bile sokarsınız. Başlıklar 70 karakteri geçmesin.

Editörler tek gece editörü olarak verilmiş. Editör sayınızı arttırın. Editör alanı oluşturun ve haftada bir yazı girilmiş gibi birkaç haftalık içerik verin.

Künye'de sadece siz ve bir adet editör var. Siz Google'a bir haber sitesi olduğunuzu ve News bölümündeki sitelerle rekabet edecek hacimde bir siteniz olduğunu taahhüt ediyorsunuz ama bu künyede ilk izlenim: bir kişi site açmış, bir tane de var mı yok mu bilinmez gece editörü var gibi bir durum oluyor. Hukuk biriminiz var mı, Reklam departmanı mevcut mu vs. bunlar yok. Merdivenaltı haber sitesi görüntüsü çiziyor bu şekilde.

Manşet alanındaki resimleri de doğru boyutlandırmanızı öneririm.

Sonuç olarak siteyi kendi başınıza sakın sokmaya kalkmayın tekrar 2 ay beklersiniz. Gerekiyorsa ücretli olarak destek alın. Ondan sonra başvurun.

hocam editörler 1 tane benim dışımda haklısnız bu konuda başlık konusunda ise bazen 70 karektere kadar düşüremiyorum . hukuk birimi ve reklam departmanı ayrı sahıslar yok malesef
manset alanındaki resimler demişsiniz bir örnek verebilirmisiniz birde dopru boyut nedir bu konularda da bilgi verirseniz ücretli destek demişsiniz suan ekonomik durumum el vermiyor malesef

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)
Yoast seo veya All in seo sayfa başlıklarını manuel düzenleyin. her haber başlığınız çok uzun + ayarlar nedeniyle sonrasında dahada uzuyor.

kabze; “inşallah konya maçındangalip geleceğiz” | Sivas Haber, Sivastaki güncel haberler.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 4, (%100)

BiELOF adlı üyeden alıntı

Yoast seo veya All in seo sayfa başlıklarını manuel düzenleyin. her haber başlığınız çok uzun + ayarlar nedeniyle sonrasında dahada uzuyor.

kabze; “inşallah konya maçındangalip geleceğiz” | Sivas Haber, Sivastaki güncel haberler.

hocam dedıgınız kısmı all ın seo eklentı ayarlarında bulamadım

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al