-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
siteadı.com şeklinde google'da aratırsın, hemen arama çubuğunun altında haberlere tıklarsın. Orada yazıların çıkıyorsa index almış haberlere düşmüş demektir.
Ama yeni kayıt olan bloglar şunu görecektir büyük ihtimalle:
siteadı.com şeklindeki aramanız hiçbir haber sonucuyla eşleşmedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O makaleden hiç hit geliyor mu? News üzerinden. Publisher olarak da geçebiliyor analyticsde
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar google news kapatalı 4 ay oldu.. sadece şuan haberler uygulamasına kayıt alıyor işte insanlar burda bir şey karıştırıyor her gelen arkadas news kaydım oldu diye seviniyor news kaydınız malesef olmadı sadece google haberler uygulamasına kaydınız oldu. google de haberler kısmına tıklayın siteadı.com şeklinde yazın siteniz çıkmayacaktır.
ama site: siteadı.com yazınca hemen sevinip aha sitemiz çıktı diyeceksiniz bu her siteye ait site: şeklinde yazıldığında google nin zaten mevcut olan bir bilgi kaynağı newsli veya news siz site çıkar orada.
Yanlız siteda.com yazınca çıkmaz sadece news kayıtlı siteler çıkar. Google yaptığı açıklamada artık news kaydı almayacak. kapattı orayı peki bu kadar haber sitesi nasıl oaraya kayıt olunur derseniz onunda açıklamasını yapmış
biz kendimmiz bulup ekleriz demiş uygun görürsek tabi.. kaç yıl sonra bulur seni onuda bilemem
saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar artık şunun adını değiştirin Google news kayıt değil google news kısmı kapanalı 1 yıl oldu...
şuan kayıt yaptığınız yer google haberler kısmıdır. bu kısmada her türlü site kayıt edilebilir.
bir faydası da yoktur kayıt yapıp bir 5 ay beklediğinizde sonucları görürsünüz
eski devir bitti
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben foruma bile onay aldim Google News icin. Zorluk yok arkadaslar, formda zaten 7-8 sekme var. Sakin kafayla okuyun, yapacaksiniz
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim news kaydım var mı tam olarak emin değilim.
Google trafik verilerine baktığımda az da olsa publishercenter.google.com adresinden gelen gözüküyor.
Bu da google arama sonucu
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad