wmaraci reklam
tr.link

Google'nın dediği kodu bulamıyorum!!

2 Mesajlar 633 Okunma
acebozum
tr.link

cico34 cico34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek sigortacı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 25 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar , yaklaşık 4-5 haftadır google destek ile siteniz de zararlı yazılım var kavgası yapıyoruz. bir türlü reklamlarımızı onaylamıyorlar. Az önce telefonda yaptığımız görüşmede 2 günlük inceleme sonucu kaldırdığımız bir sayfada zararlı yazılım olduğu bulduk, ama arka planda bir yerde belki çalışıyordur cevabını alıyorum. Sayfa yok zaten silmişiz!

bende ön belleği temizledim aklıma ilk o geldi , sonra reklamı onaya gönderdim saniyesinde red yedi , tahminimce bilerek zorluyorlar. gelen mail aşağıda ki gibidir bana bu konuda destek olacak arkadaş var mıdır?

'Web sitenizi tekrardan incelemeye aldığımda kötü amaçlı bir yazılım tespit etmiş bulunmaktayım. Sizinle paylaşacağım bu linkteki kodu web sitenizden kaldırmanız gerekmektedir. Bu kod kaldırdıktan sonra, reklamınızda küçük bir değişiklik yapıp yeni sürümü kaydetmeniz gerekecektir.'

(teneqe[.]com)

Bulunduğu sayfa:

https://maltepesigorta.com.tr/saglik-kampanyasi/

| BİSORU(.)COM | SİFAHANE(.)COM |TASİTKREDİ(.)COM | GİRESUNSPOR(.)COM |GAMEFORUM(.)NET |
googleasistan
reklam

cico34 cico34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek sigortacı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 25 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
yardımcı olacak kimse yokmu? :/

| BİSORU(.)COM | SİFAHANE(.)COM |TASİTKREDİ(.)COM | GİRESUNSPOR(.)COM |GAMEFORUM(.)NET |
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al