-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google'dan ziyade kullanıcılar seçicilik yapar ve bunu google algoritmasında uygular.
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar com, net, org önceliklidir. Bunların dışındakilerin öne çıkması için biraz fazla gayret gerekir. Almış olduğum net uzantılı bir domainim ilk başlarda hep 1. sırada idi. Site güncellemeyi bıraktım geriledi. Com uzantısının önüne geçmiştim. Şimdi ne kadar zamandır ugraşıyorum com uzantısının önüne geçemiyorum.
Teknoloji ve Eğitim Donanması
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO açısından hiçbir fark yoktur. Google her bir ülke için ayrı ayrı her bir domain için ayrı ayrı algoritma yazmasını beklemek sadece hayal ürünü sallamasyon düşüncelerdir. Bunu yapabilmesi için mevcut şirketin en az 9 kat daha büyümesi gerekir. 200'den fazla ülkeden bahsediyoruz ve en az 4 katı yani 800'den fazla uzantıdan.
Marka Tescil
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kim ne derse desin arkadaşlar. .com her zaman 1 adım öndedir. türkiyede ise .com.tr her zaman diğerlerinden daha karlıdır. önceden (ca.co.biz miz yokken) com ve net parayla alınıyordu. org ise sadece organizayon olanlar şirket sahipleri alabiliyordu. şimdi com.tr bile alınıyor. .com internetin başlangıcıdır ve ilk domain adresidir. fark olmak zorunda.
Bükemediğin Eli Öpeceksin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
emek meselesine kesinlikle katılıyorum. Webmasters arkadaşlara tavsiyem sitelerinize uyduruk 10 sayfa değişik başlıklarda içerik ekleyene kadar, sadece 1 içerik ekleyin ama ziyaretçiyi tatmin edecek nitelikle olsun. Böylelikle hem aramalarda kaliteli içerik sunmuş olursunuz ve alexa değeriniz artar hemde verilen emek tam karşılığını bulur.
Teknoloji ve Eğitim Donanması