lostyazilim
tr.link

Google Plus'da Tartışma Farkı.

6 Mesajlar 1.362 Okunma
lstbozum
tr.link

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Google Plus ile ilgili konularda sürekli gördüğümüz konu acaba seviyeli olacak mı konusuydu. Bugün gördüğüm -ve katıldığım- aslında sert olan tartışmanın linkini burada paylaşmak istiyorum ki görelim ortamı. Sert tartışmada bile hakaret yok denilebilir.

Bu tartışmalar ortamın kalitesini arttırır diye paylaşıyorum, fakat forumda hakaret yasak bunu unutmayalım :eek:

https://plus.google.com/114332662433196174067/posts/XgWJwiaw5jK

wmaraci
reklam

isodmin isodmin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Waiter / Writer / Webmaster
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)
Fark büyük, ancak aynı Y.Özdil'i anlamayanlar gibi Google+'nın değerini de bilemeyecek ve facebook sevdalısı kalacak bir çok insan var...

Ben Google Plus'ın üye sayısının 700 milyon olmasını değil, aynı bu tartışmadaki gibi konuşmasını bilen insanların yer almasını isterim. Zeka seviyesi düşük milyonlarca facebook taraftarı buraya gelmekten çekinir, çünkü facebook onlara istediklerini veriyor...

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
isoNehir oraya yazdıklarımı forum ortamı diye aktaramıyorum buraya da ,gerçi link var :) Herkes Yılmaz Özdil'i sevmek zorunda değil,fakat akıl olarak eleştirmeleri zoruma gitti.Şahsen çok sevdiğim bi yazar.

Ayrıca dediğine katılıyorum. Google Fake hesaplara yer vermeyecekmiş duyduğum kadarıyla.Birazda şikayetlerle ilgilenirse 4/4 lük olur demektir :)

feylesof feylesof Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Facebook'a yaklaşık 4-5 senedir üyeyim, bence ortamın seviyesi insan sayısıyla doğru orantılıdır. Facebook henüz ingilizce iken, 4 yıl önce orada da seviyeli bir ortam vardı. Kimse profilini ziyaretçilere kapatmıyordu bile yani rahatsız edecek kişi pek yoktu. Ama iyice popüler olunca (ki Türkiye'de Türkçe olduğu zamana rastlar bu) iş iyice çığrından çıktı. Google + halen ingilizce olduğu için insanımız daha orayı keşfedemedi, bir keşfetsinler de siz o zaman görün seviyeyi, fake hesapları :D

Ayrıca yozdil'in zeki olmadığına da katılıyorum :)

wmaraci
wmaraci

isodmin isodmin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Waiter / Writer / Webmaster
  • Konum Suudi Arabistan
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 905
  • Beğeniler 223 / 159
  • Ticaret 4, (%100)

feylesof adlı üyeden alıntı

Facebook'a yaklaşık 4-5 senedir üyeyim, bence ortamın seviyesi insan sayısıyla doğru orantılıdır. Facebook henüz ingilizce iken, 4 yıl önce orada da seviyeli bir ortam vardı. Kimse profilini ziyaretçilere kapatmıyordu bile yani rahatsız edecek kişi pek yoktu. Ama iyice popüler olunca (ki Türkiye'de Türkçe olduğu zamana rastlar bu) iş iyice çığrından çıktı. Google + halen ingilizce olduğu için insanımız daha orayı keşfedemedi, bir keşfetsinler de siz o zaman görün seviyeyi, fake hesapları :D

Ayrıca yozdil'in zeki olmadığına da katılıyorum :)

Google Plus Türkiye'de çok olmasa da popülerliğini arttırıyor ve Türkçe dil mevcut, ancak Google'nin bu konulardaki hassaslığını biliyoruz. Bilinçli bir kullanıcı olarak yanlış gördüğüm profil dahil tüm içeriği geri bildirmekten çekinmeyeceğim.

Google bununla ilgili bir ekip kursa süper olur...

feylesof feylesof Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Geri bildirim güzel ancak kötü niyetli kişilere karşı bu da biraz eksik kalıyor. Çünkü bir geribildirimin dikkate alınabilmesi için oldukça yoğun bir şikayet gerekiyor. Örneğin 20 kişinin o profili şikayet etmesi gerekiyor. Nasıl ki sokakta muhattap olmak istemediğimiz insanlar tarafından rahatsız edilebiliyorsak, internette de aynı şey mümkün. Sokaktaki uygunsuz davranışların da bir cezası var, ama yine de yapılıyor. Sonuç olarak engellemekle bir çözüme varılamıyor. Esas olan insanlığın bir seviye üst düzeye çıkması, tek başına veya bir grupla bir yere varılabileceğine inanmıyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al