Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sizde bir ara hristiyan adetlerini unutmayı deneyin, en basitinden yılbaşı geldiğinde evinizde efendi efendi oturun mesela.. Boş geldiniz boş gideceksiniz.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Jih4d adlı üyeden alıntı
Sizde bir ara hristiyan adetlerini unutmayı deneyin, en basitinden yılbaşı geldiğinde evinizde efendi efendi oturun mesela.. Boş geldiniz boş gideceksiniz.
Yılbaşı bir Hristiyan bayramı değildir hocam, Noel Bayramı ile karıştırmaktasınız. Ülkemizde ki Hristiyanlar eğer kutlarlarsa dilediğince Noel'lerini kutlarlar ancak mesela bizim ailemizin %95'i Müslüman ve ailemiz arasında kutladığımız şeyin adı yılbaşı kutlamasıdır. Yeni yılın kendine şans getireceği ya da kafa dağıtmak için yapılan partilerdir bir nevi...
Ayrıca; Noel, bir zamanlar Hristiyan bayramı olmakla beraber 25 Aralık tarihinde İsa Mesih'in doğumunun kutlanışıdır. Hristiyanlar arasında bu bayrama Kutsal Doğuş, Doğuş Bayramı da denmektedir
Ek olarak; Noel, 1900'lerden beri, 20.yy.den beri, dini bayram olmaktan çıkmış ve bir çok ülkede kutlanmaya başlanılmıştır. Yılın son günleri ve/veya en son gününde hediye alışverişi yapılan bir eğlence günüdür/günleridir.
Her dine saygılıyız...
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir."
Che Guevara
Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Twitterin kapanmasını neye bağladı adam ya la :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
Knotist
www.muzikyazilari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konunun kapatılması taraftarıyım ben, moderatöre de bildirdim. Webmaster sitesinde din muhabbeti açılıyor, söyleyecek çok şeyim var fakat susmayı ve yeri olmayan yerde din muhabbetine girmeyi reddediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O kadar gereksiz polemikler doğurduki bu konu anlam veremedim. Hangi dine ve mesebe sahip olursan ol sana saygı duyuluyorsa sende diğer din ve meseplere saygı duymalısın! Eğer bir müslümanın önemsediği bir inan unsuru önemsenmiyor unutuluyor ve buna tepki olarak bir konu açtıysa senin yapman gereken mualefet değil empati kurmaktır.