lostyazilim
tr.link

Google reklamlarından para kazanma

9 Mesajlar 1.013 Okunma
lstbozum
tr.link

Rehber1 Rehber1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 21 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar google reklamlarından para kazanmayı hepimiz isteriz lakin google çok fazla prosedür şart koşuyor malum zaten çoğunuz neler olduğunu biliyorsunuz . Ben diyorum ki örneğin, 500 reklamlı site sahibi bir olsak irtibata geçsek maksat para kazanmak birbirimizin sitelerini ziyaret etsek reklama bassak nasıl olur

wmaraci
reklam

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)
Adsense hasaplari güm olur. Bakin googleyi kandiramassiniz. Adamlar felaket. aranma kelimesi ile mi geldi yoksa direk link mi geldi mause hareketleri sitede kalma suresi ve birsuru seyi hesaplıyor tik basi para veriyor. Adamlar para veriyor ! Normal bir işte calisirken ne diyor patron para veriyorum canina okuyor. Burasida oyle. Yardim amacli attik yada havuz yaptik reklamlara tikliyoruz sitede 3 4 dk dolaşıyoruz. Bundan onceki reklam istatisliklerine bakiyor aylik 100 tiklanma ve simdi bakiyor 1000 olmuş. Sence ?

• Üyelik 29.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 21 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Normal bir şekilde girilecek siteye sitede gezinti yapılacak reklama tıklanacak bunlar gayet normal bence sonuçta para kazanacaz biraz ustaca olmalı ayrıca dediğiniz gibi ziyaretçi sayısı dün 30 bugün 500-600 buda normal bence olamaz mı yani girilemezmi sonuçta bot değil robot değil

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)
O zaman ipts programi var. Organik arama olarak bulsun siteyi tiklasin reklama. Bunlarda programi kullanan farkli kişiler. Bot degil robot değil 😊 Google seni senden iyi biliyor çerezlerine kadar

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 21 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Olmaz ipts googledan kaçar mı benim Slovenya da akrabam var onlar su an 673 kişi dediğim gibi yapıyorlar yaklaşık 4.5 aydır hic bir sorun yok parada geliyor

arslanreis55 arslanreis55 teknolojiadresi.net Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek makine operatörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 58 / 27
  • Ticaret 7, (%100)
İlginç olmayacak gibi deyil herkez doğal şekilde yaparsa ama bizde öyle dayanışma olmaz

FurkanCanoz FurkanCanoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Android Develoading....
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)
Dostum google emin ol anlar sen burada bulursun 3-5 kişi zaten 3-5 güne kadar adsenseler patlar

Sardığımla aradığım mutluluktu güya..

ahmetp ahmetp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 332
  • Beğeniler 39 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
bunu yapan adamlar yüzünden reklam sektörü darbe görüyor.

bakın ben adwords kullanıcısıyım. ayda 2 binden fazla para veriyorum. siz de benim gibi insanların reklam bütçesini tüketiyorsunuz. sonuçta ne mi oluyor? ben artık böyle insanlar yüzünden görüntülü reklam ağını durdurdum.

çünkü boşa gidiyor. geri dönüşüm olsaydı devam ederdim. artık sadece arama ağını kullanıyorum. bu da tamamen google'ın cebine giriyor. siz adsense kullanıcıları bundan faydalanamıyorsunuz.

işte tbm bu yüzden düşük. böyle yapmaya devam ederseniz bunlar daha iyi günleriniz olur.
nokta

kişi bu mesajı beğendi.

nokta nokta Kurumsal SEO Çözümleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web/Seo/ARGE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 2585
  • Beğeniler 758 / 758
  • Ticaret 15, (%93)
ahmetp güzel açıkladın ;) sonrasında neden TBM düşük diye sağa sola yazıyorlar. Kendi yaptıkları şeyin neden ve nasıl olduğunu bilmiyorlar. Eskiden 3 reklam sınırı vardı Anasayfa'da şimdi en az 6 görüyorum. afedersiniz iyice zıvanadan çıkardılar. Adsense'çalışanı olsam böyle sitelere tıklama başı 0,00001 Veririm.

NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al