-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
blogu ilk açtığımda bir yazı girdiğimde hemen görüntülenmeler oluyordu sitenin gidişatı iyi olur diye düşünüyordum 30-40 yazıdan sonra tam tersi hiç girilmemeye başladı neden böyle bir şey oludu google siteme hadi belki backlink almışımdır diye cezamı verdi google ın bir siteye ceza verip vermediği nereden öğrenilir, google bir siteye backlink yüzünden ceza verdiyse bu cezanın etkisi ne kadar sürer?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ilk başta gelenler botlar oluyor zaman geçtikçe gelenlerse gerçek kullanıcılar fark bu yüzden. Güncel ve özgün içerik girmeye devam edin artacaktır.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tam aksine bende konu actim az once normal 250 400 arasi hit aliyordum dun seo eklentisi yukledim bugun 3800 e cikmis bot degildir heralde bende anlamadim
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
RootluAndroid hocam sizin konu farklı bi kere site yeni değil sanırım diğer taraftan kaynak belliyse organik kaynak belli değilse sahte hittir iyi forumlar.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Dalgalanma var normaldir. Zamanla düzelecektir. Ne zaman bu güncellemenin biteceğini hiç bir kimse bilemez. Google'nin kendi blog sayfasını takip ederseniz yapılandırmalar hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.
Dalgalanma, sebebi ile görüntülenme ve sıralama da büyük etkenlikler sıklıkla yaşanabilir. Sabırlı olup dalgalanmanın bitmesini beklemekten başka yapacak hiç bir şey yoktur. ;)