lostyazilim
tr.link

Google sıralaması

23 Mesajlar 3.029 Okunma
acebozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

carmengrup adlı üyeden alıntı

Sıkıntı forumda okuyoruz yok uçuracak, yok zıplatacak.
makale başı 15-20 ödeyip yayınlatıyorum...
kaletesiz sayıyor google.
bütçe olsa habertürk te yayınlatacam ama malum...
yinede sağol arkadaşım yenerk..

hocam bir kere kim ne derse desin o aldığınız paketler forumda yanılmıyorsam 1 yada 2 kişi akla mantığa yatan ve tamamen manuel paket satıyor diğer tüm hazır botla programla hazırlanan paketler zarar verir fayda sağlamaz .

Şunu deneyin : Konunuz ile alakalı google da aramalar yapın ve ilk sayfada bulunan sitelerden tanıtım yazısı backlink ücretiyle almak istediğinizi söyleyin , bu şekilde seçin alacağınız siteleri . Engelli forumlarında içeriğinize en yakın alakalı başlıklara sponsor olun . Sabit bir başlık açıp içeriğinizi ayrıca tanıtın . Linkleri hep yükselmek istediğiniz kelimelere almayın , alt sayfalarınıza kategorilerinize paylaştırın , bütün linkler aynı kelime ile ana sayfanıza gelmesin .

Misal :

a.com >>> a %20
a.com >>> b %15
a.com >>> c %15
a.com/kategori >>> kategori %10
a.com/bkategorisi >>> b kategorisi%10
a.com/ckategorisi >>> c kategorisi %10
a.com/kategori/sayfa >>> xyz 10m modeli %1 sayfa2 %1 sayfa 3 %2

Bu şekilde paylaştırın en çok yüzde asıl kelimeniz olsun ama bu oran %20 25 leri geçmesin . Backlinkleriniz hepsini tek düze kodlama ile almayın bazıları title olsun bazılarında olmasın , tanıtım yazılarınızda bazıları boş bazıları nofollow karışık olsun .

Eğer bu güne kadar bu şekilde çalışmadıysanız ( sitenizi hiç incelemedim) komple aldığınız paket raporlarını linkleri reddedin sıfırdan bu şekilde sağlam bi temel oluşturun . Aksini söyleyenlerden uzak durun görüldüğü üzere masraflar yapıyorsunuz hem emeğinize hem paranıza yazık. Kendi belirlediğiniz teklif ettiğiniz google aramalarından bulduğunuz dışında hiç kimseden link almamaya çalışın , bir kişiden birden fazla link almayın ( 2 sitesi var 3 sitesi var gibi ) . Bu şekilde bir çalışmayla kısa sürede 4. sayfa belasından kurtulursunuz , güncellemelerden etkilenmezsiniz. Mümkünse footer linkleri de uzun süreler ödeyebileceğiniz şekilde planlayın . Yine de sitenin iç durumunu e ticaret siteleriyle ilgilenen işten anlayan bir arkadaşa gösterin kontrol ettirin hatalar varsa spam yada benzeri durumlar varsa gözden geçirsin hataları gidersin.

elektronikssl
webimgo

carmengrup carmengrup WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
ağzına sağlık. Mağlumun ilanı oldu yazın. ben hemen olsun istedikçe dibe vurduk..
sağlık forum sitelerine sponsor olamak mantıklı..
tekrar sağol..
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

cigkoftemiss cigkoftemiss Bozum İşlemleri Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bozum İşlemleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 63 / 7
  • Ticaret 36, (%100)
ikiside ama prli sitenin önceliği daha çoktur avantajı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al