lostyazilim
tr.link

Google Sıralaması

9 Mesajlar 2.428 Okunma
acebozum
tr.link

BlacKDeWiL BlacKDeWiL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnternet Cafe
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Sıra bulucuda www.ceydakara.com sitesini doğum fotoğrafçısı anahtar kelimesinde arattığımda 25. sırada gözükmekte. Fakat google yazdığımda bulamıyorum siteyi. Bu neyden kaynaklana bilir daha öcne 35. sıralardaydı ve aradığımda 3.-4. sayfalarda çıkıyodu 25. sırada 2. sayfaya yükselmiş gözüküyo ama drekt googleden arama yaptığımda malesef bulamıyorum siteyi neyden kaynaklanabilir acaba.

googleasistan
webimgo

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
54. sırada görünüyor bende , arama yapılan şehire göre de değişiklik gösterebilir . Yalova da aradım. Daha yakın olanlar daha üst sırada görünür. Site sahibi ise Samsun da galiba o çevrelerde daha iyi sıralama da görünebilir.

Ek Olarak: Samsun doğum fotoğrafçısı olarak arattığımda ilk sırada zaten o site var , samsundan arama yapan birine denettirin

• Üyelik 09.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnternet Cafe
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

54. sırada görünüyor bende , arama yapılan şehire göre de değişiklik gösterebilir . Yalova da aradım. Daha yakın olanlar daha üst sırada görünür. Site sahibi ise Samsun da galiba o çevrelerde daha iyi sıralama da görünebilir.

Ek Olarak: Samsun doğum fotoğrafçısı olarak arattığımda ilk sırada zaten o site var , samsundan arama yapan birine denettirin

Evet samsunda senin 54. sayfada gördüğün paketler kategorisi dostum. Onu bende görüyorum. 5. sayfada felan çıkıyor ama ana sayfa 25. sırada gözükemsine rağmen jinevizyon.com un 2 sıra üstünde gözüküyor ama googlede yok kaybolmuş :) sandbox a felanmı düştü diye düşündüm ama paketler kategorisi gözüküyor siteyi drek arattığımdada gözükmekte onda bir sıkıntı yok.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

BlacKDeWiL adlı üyeden alıntı

Evet samsunda senin 54. sayfada gördüğün paketler kategorisi dostum. Onu bende görüyorum. 5. sayfada felan çıkıyor ama ana sayfa 25. sırada gözükemsine rağmen jinevizyon.com un 2 sıra üstünde gözüküyor ama googlede yok kaybolmuş :) sandbox a felanmı düştü diye düşündüm ama paketler kategorisi gözüküyor siteyi drek arattığımdada gözükmekte onda bir sıkıntı yok.

Ne kadar süredir ana sayfa görünmüyor peki ? doğum fotoğrafçısı aramalarında

wmaraci
wmaraci

ersdal ersdal Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Programcılık
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 2, (%50)
Yardımcı olabilirim Seo hizmeti vermekteyiz.

• Üyelik 09.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnternet Cafe
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Ne kadar süredir ana sayfa görünmüyor peki ? doğum fotoğrafçısı aramalarında

valla bu gün az önce bi deniyim dedim sitelerime bakarken bgün farkettim daha önce 35. sırada 3. sayfada gözükmekteydi. Site kardeşime hazırladığım bi site zaten samsunda reklam olduğu için 1 sırada çıkıyor. Sakaryadan da arattığımda dediğim gibi 35 lerdeydi bu gn bi bakiiym dedim 25 i görünce bsaya bi sevindim ama googlenin kendisinden arattığımda bulamayınca üzüldüm açıkçası bi sıkıntımı oldu diye.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

BlacKDeWiL adlı üyeden alıntı

valla bu gün az önce bi deniyim dedim sitelerime bakarken bgün farkettim daha önce 35. sırada 3. sayfada gözükmekteydi. Site kardeşime hazırladığım bi site zaten samsunda reklam olduğu için 1 sırada çıkıyor. Sakaryadan da arattığımda dediğim gibi 35 lerdeydi bu gn bi bakiiym dedim 25 i görünce bsaya bi sevindim ama googlenin kendisinden arattığımda bulamayınca üzüldüm açıkçası bi sıkıntımı oldu diye.

Sadece günlük kaybolmaysa arada sırada olabiliyor , ama belli bir süre ana sayfa hedef kelimede görünmez ise büyük ihtimal kelime bazlı filtre bomb oluyor , sandbox değil site aramalarda çıkar , çalışma yapılmayan kelimelerde sıralama alır fakat orantısız çalışma yapılan kelimelerde sıralamalarda görünmez . Bir günlüktür inş yada anlık falandır.

• Üyelik 09.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnternet Cafe
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
inşallah herhangi bi backlink çalışmasıda yapamdım siteye zaten 4 tane backlink göüküyo sitede. yarın bidaha denerim bakiyim veya bi kaç saat sonrada düzelir inşallah saolasın dostum
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
İlk sayfada yazı olması gerekiyor.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği