-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Belli Olacak
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba birşeyi merak ediyorum sitemde sadece üyelere yani giriş yapmış kullanıcılara gösterilen konum var diyelim google ve diğer arama motorlarının botları ilgili içeriğin konusunu görebilirmi? Yani konuda geçen makaledeki kelimeleri analiz edebilirmi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yönetmen
-
-
Ad Soyad
Z** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vbulletin alt yapısında içeriği yinede görebiliyor diye biliyorum hatta eminim ama diğer sitemleri bilemiyecem bazı sistemlerde içeriği görmek için uye olun der ama kaynagı görüntüle yaptıgında içerik görünür örneğin vbulletin de arşiv kısmında içerik herkese açıktır bazılarında umarım anlatabilmişimdir.. Yani botlar vbulletin sisteminde içeriği görebiliyor zaten ilk bikaç kelimesini indexsliyor
Sitelerinize Günlük 150 - 200 Arası Organik Tekil Hit Sınırsız Ömür Boyu
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Belli Olacak
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım üstadım site wordpress kaynağa bakmak hiç aklıma gelmemişti hemen bakayım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yönetmen
-
-
Ad Soyad
Z** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim ne demek her zaman...
Sitelerinize Günlük 150 - 200 Arası Organik Tekil Hit Sınırsız Ömür Boyu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Hocam sanki onun bı ayari vardı diye biliyorum
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
robot tx üzerinden index alması engelleniyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Belli Olacak
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet all in seo ile yada manuel olarak robot txt den engellenebiliyor, yalnız riske atmak istemiyorum bu kesin çözüm olabilirmi endişesi içindeyim. Yada şöyle daha açık ifade edeyim kendimi sitemde çocukların görmemesi gereken müstehcen içerikler paylaşacağım cinsellik adına tabi bu tam ****ografik içerik değil yetişkinler için öneriler ve bu içeriği pekiştirecek resimler yada gifler gibi. Başımın google adsense ile belaya girmesinide istemiyorum adsense iptali yani ilgili konuda google reklamlarını kapatacağım ve sadece üye isterse giriş yapıp konuyu görebilecek bu şartlarda google botlarını engellemem ve ilgili konuda google reklamlarını kapatmam doğrultusunda adsense yinede bana sıkıntı çıkarırmı?