Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Google Haziran ayında tanıtımını yaptığı kendi
HTML5 web tasarım aracı olan Google Web Designer'ı hizmete sundu. Şu an için ücretsiz Beta versiyonu hizmete açılan servis hem deneyimli hem de kodlama konusunda yeni olan geliştiricilere hitap etmekte. Servis bu esnek yapısı sayesinde kısa sürede birçok geliştiricinin favorisi olacak gibi görünüyor. Bir geliştirici Google Web Designer ile kod yaratırken
HTML5 ve
CSS3 kaba işini servise bırakabilir veya kodlar üzerinde kendi eliyle değişiklik yapabilir.
Geliştricilerin verimliliğini arttıracak ve işlerini daha kısa zamanda tamamlamalarına yardımcı olacak Google Web Designer birçok kullanışlı özelliği içeriğinde barındırıyor. Sitede yer alacak öğeleri tasarlarken katmanlar kullanarak canlandırma yapabiliyoruz. Yine Google bu konuda geliştiricilere yardımcı olmakta. Eğer ne yaptığımız hakkında çok fikrimiz yoksa adım adım canlandırma işlemi yapabilir ve Google'nin boşlukları doldurmasına izin verebiliriz.
3 boyutlu render araçları da içeren Google Web Designer oldukça kapsamlı, kullanımı kolay ve bir o kadar da kullanışlı bir araç olacak gibi duruyor.
Google Web Designer'ı indirmek için: http://www.google.com/webdesigner/
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1-2 saat önce indirdim ama biraz karmaşık bir yapısı var hakkında bir nasıl kullanılır videosuda olmadığından sildim kaynak olursa kullanılabilir
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim ki de açmadı, yaparım bir boş zamanımda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merak ettigim konu şu mesela benım kod bilgim yok css tasarım vb gibi ürünler yapabilirmiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tek kelime "beğenmedim !" :) dreamviewer ile mutluyum ben :)
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org