AdobeAjans adlı üyeden alıntı
bir kaç bir şey soyleyyım bir çok müşterimden de bu sorunları duyuyorum.
1 ci sitemap manuel olarak guncelleyın ve ftp atın
2 webmaster toll sitemap gonderın
3 hosting aldıgınız IP sıtelerı kontrol edın tekmı yoksa daha fazlamı
ve sitenizi bir kaç gün dinlendirin yormayın sonra toparlanacakdır.
Öncelikle tüm arkadaşlarıma , özellikle ilgilenip çözüm arayan ve öneren herkese çok teşekkür ederim.
AdobeAjans ,
Öncelikle bu sorun ortaya çıktığında ben bir kaç hafta hatta 1 aya yakın hiçbir müdahalede bulunmadım.Çünkü sitemizin içeriği gerçekten özgün ve emek var.Google ın bunu göz önünde bulunduracağını sadece güncellemelerin etkisinde kaldığımızı düşünmüştük.Ardından hitlerin düşmesinin devam etmesi canımızı sıkmaya başladı ve siteden öncelikle gereksiz eklentileri hatta hali hazırda kullanmış olduğumuz seo eklentilerini dahi kaldırdık.. Daha sonra site haritasını yeniden oluşturup Google' a yolladık. Tam olarak hala çözülmesede site biraz silkindi ve kendine geldi denilebilir fakat bu da çözüm olmayınca buradan yani wmaracında bu işlerden anlayan birilerinin belki bir tavsiye veya çözüm sunacağını düşündüm. Ki öyle de oldu "filmlerbizden" gayet mantıklı bir eleştiride bulundu.Bizde bunu göz önüne alarak belirli çalışmalar yaptık.Umarım sorunumuz çözülür.
He , ben ne yapayım bunları diyorsan , yani söylediklerini zaten yaptık fakat 3.madden de belirttiğin "hosting aldıgınız IP sıtelerı kontrol edın tekmı yoksa daha fazlamı" derken tam olarak ne dediğini açıklarsan sevinirim:)
Bu arada bu konunun bu kadar popüler olacağını düşünmemiştim:DTekrar ,teşekkürler...
Ek Olarak: Ek olarak siteye hala Google üzerinden gelen giden yok.Tek tük , açıklamak gerekirse ,siteye giren 20 kişiden sadece 5 kullanıcı Google üzerinden geliyor