-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web tasarım,
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Umarım google hakkındaki sorunlarımızı burda paylaşıyoruzdur. eğer burda paylaşmıyorsak moderatör arkadaşlarım kulaklarımı çok çınlatırlar :)
Her neyse arkadaşlar, google.com'la aram bir bozuluyor birde düzeliyor. günlük 70-80 arasında olan tekil hitim 1-2 hafta önce aniden 4-5 tekile kadar düştü. Her neyse dalgalanmadır dedim geçtim. fakat geçmeyince google.com'un sitemi cezalandırdığını düşündür. Neyse pazar sabahı hitleri kontrol ederken ctesi günü tekil hitin 100 civarını yaklaştığını ve pazar günün hitlerinin ise 120yi bulduğunu gördüm. Sizde bu bir dalgalanmamıdır yoksa google.com'un bir oyunumu?
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haftasonu hit artışı normaldir.
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
benim bildiğim haftasonu hit azalır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web tasarım,
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hafta sonu hit artışı normaldirde belirtmiş olduğun sürelerde yani hitimin günlük 4-5e düştüğü zamanlarda bile hafta sonunda deyim yerindeyse yaprak kımıldamadı.Açıkçası birazcık gözümü korkutmadı değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Haftasonu hit artar genelde.
Öğretmenlikte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Host yüzünden 1K gitti benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benimde hep hafta sonu hitlerim düştü.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
dgny06
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haftasonu hit artışı normal mi değil mi bence o tartışılabilir ama sitenize son zamanlarda ziyaretçiler tarafından çok aranan bir haber, yazı, video gibi bir şey eklediniz ve o kelimelerde de sıralamanız iyiyse artışın sebebi bu da olabilir. Kendi video sitemden biliyorum 60 - 70 civarlarında seyreden siteye eklediğim bir Ankaralı oyun havası sanatçısının adı ve sonuna 2012 yazıp videosunu ekledikten sonra sitemin günlük hiti birden bire 300 ler civarına çıktı. Bunu sayyac sitesine üye olup sitenize kodu ekleyerek hangi kelimelerden geldiğini görmeniz ve hitinizin kaynağını anlayabilmeniz mümkün diye düşünüyorum. İyi çalışmalar.
dgny06
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım ama sitenizin hitini daha da arttırmak ya da bu seviyelerde tutmak istiyorsanız siz yukarıda dediklerimi yinede yabana atmayın derim. Yeni bir sanatçı albümü videosu çok aranan birşey ilk sıra olmasanızda sorun değil ilk sayfada olabilirseniz yeter bunun içinde o konu hakkında ilk ve özgün yazanlardan olmaya çalışın yeter bence. Hatam varsa af ola. iyi çalışmalar.