-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar sitemi üst sıralara taşımaya çalışıyorum ancak sitem yandex de bir çok anahtar kelimede 1. sırada veya ilk sayfada.Örnek olarak
paykasa kart kelimesinde 1. ve 2. sıra değişiyor.
Google tarafına baktığımda sitem çok gerilerde olduğunu görüyorum.Google nin gözünde yağtığım bir hata yanlış mı var bilemiyorum yardımcı olacak arkadaş var mıdır ?
Site adresim:
https://www.hizlipaykasaal.com/
https://www.hizlipaykasaal.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam yandex kullanan yok ve yandexten gelen hiç neredeyse 10 da 1dir.
ayrıca yandex ile google asla karşılaştırılmamalıdır. nedeni ise ikisi çok farklı kriterlere sahip arama moturudur. Ve paralel değiller yandexte birinci olman sadece belki hit çok gelirse sana yardımcı olur. ama başkada olmaz. googlede üst tarafa çıkman için zaman gerek yandexte zamana gerek yok mesela ben onu fark ettim. Bir çok yazım yandexte birinci fakat aylık hit 5 bine yakınken yandex hitim 50 yi geçmez ayrıca yandex tr sıralaması 17 gibi bir sıralamada alexada
ama gel gör ki eksisözlük 13. sıralarda falan yani sen eksisözlükten bir konu açsan sana ordan daha çok hit gelir. ayrıca yandexi takma.
ben ilk başladığımda yandexte çabuk birinci oluyodum diye seviniyodum hit akacak derdim ama hala bi şey yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandeks de varmıyım bakmadım bile düşün yani :D
Forum Sitesi
Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yandex gözüme tamamen spam olarak görünüyor. Yandex'in webmaster tool'u da berbat. Bırakın Google'ı yakalamayı Google ile karşılaştırılmaları için bile Yandex'in 40 hatta 40bin fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Bu yüzden Google'a odaklanın :) iyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.