-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Grup şirketlerin aynı adreste birden fazla firması my businnes'da eklenebilir mi?
Yani Google'da X şirketinin önceden işletme girişi açılmış adresi web sitesi fotoğrafları çıkıyor. Bu şirketin bir firması daha var oda Y. Bunlar aynı binada bina komple X firmasının. Şimdi Google'a Y firması yazıldığında Y firmasının işletme girişinin çıkmasını istiyorum.
İkisinin aynı adres'te olması sorun oluyor mu? Yani Google yeni eklenen siteyi açarak eskisini kapatmaz değil mi?
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba;
Bende de buna benzer şöyle bir durum var..
merkez ve şubemiz var merkez googlede çıkıyor şubeyi nasıl ekleyeceğiz.. my businnes'da bu seçeneği bir türlü göremedin.
Karatius
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X Faktör
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam bunu pinleyerek yapiyorlar her birini ayri ayri ana firma x sokak no:7/1 alt firma x sokak no7/2 gibi dusunun pinletcekseniz googledan pin gelcek adrese tekrardan
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aynı durum bende de var. Hesabımı askıya aldılar itiraz ettim bakalım ne olacak. henüz bir sonuç alamadım.
mandalin
Seo Öğrenmeye Çalışıyorum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Açıkçası zarar görme ya da görmeme ihtimaliniz de var. Şöyle ki, pek çok kişi Google Rehberde daha fazla görüntüleme alabilmek için mükerrer kayıtlar oluşturabiliyor. Örneğin aynı firma, iki ayrı kayıt oluşturma yoluna gidebiliyor. Bunu tabi ki Google'ın anlaması zor değil...
Eğer aynı adreste iki ayrı firma ekleyecekseniz bunda bir mahsur yok... Kapı No:8/1 ya da 8/2 olarak ekleyebilirsiniz. Google'ın gelip orada gerçekten işyeri ruhsatı bulunan iki ayrı büro olup olmadığına bakma şansı yok. Ancak, çakışan bilgiler varsa... İki ayrı kayıt, bilgi olarak aynı web sitesi aynı telefon numarası mevcutsa, kısacası aslında iki kayıt tek firmayı işaret ediyorsa... Birinin kaldırılması için aynı yerde kayıtlı olmasına bile gerek yok. Üstelik daha çok trafik çeken kaydınızı da yitirebilirsiniz.
Gerçekten iki ayrı firmaysa zaten bir sorun olmaz ama eğer aynı firmaya aynı adreste mükerrer kayıt açılıyorsa Google'ın bunu anlaması uzun sürmüyor :)