lostyazilim
tr.link

Grup şirketlerin aynı adreste birden fazla işletme girişi.

8 Mesajlar 1.119 Okunma
lstbozum
tr.link

Jason Jason WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 11 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Grup şirketlerin aynı adreste birden fazla firması my businnes'da eklenebilir mi?

Yani Google'da X şirketinin önceden işletme girişi açılmış adresi web sitesi fotoğrafları çıkıyor. Bu şirketin bir firması daha var oda Y. Bunlar aynı binada bina komple X firmasının. Şimdi Google'a Y firması yazıldığında Y firmasının işletme girişinin çıkmasını istiyorum.

İkisinin aynı adres'te olması sorun oluyor mu? Yani Google yeni eklenen siteyi açarak eskisini kapatmaz değil mi?

wmaraci
reklam

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba;
Bende de buna benzer şöyle bir durum var..
merkez ve şubemiz var merkez googlede çıkıyor şubeyi nasıl ekleyeceğiz.. my businnes'da bu seçeneği bir türlü göremedin.

Karatius Karatius Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek X Faktör
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 60 / 69
  • Ticaret 46, (%100)
Hocam bunu pinleyerek yapiyorlar her birini ayri ayri ana firma x sokak no:7/1 alt firma x sokak no7/2 gibi dusunun pinletcekseniz googledan pin gelcek adrese tekrardan

• Üyelik 30.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 11 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

vuslatim adlı üyeden alıntı

merhaba;
Bende de buna benzer şöyle bir durum var..
merkez ve şubemiz var merkez googlede çıkıyor şubeyi nasıl ekleyeceğiz.. my businnes'da bu seçeneği bir türlü göremedin.

Konum ekle var sol panelde oradan ekleyebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 11 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

Karatius adlı üyeden alıntı

Hocam bunu pinleyerek yapiyorlar her birini ayri ayri ana firma x sokak no:7/1 alt firma x sokak no7/2 gibi dusunun pinletcekseniz googledan pin gelcek adrese tekrardan

İşte büyük bir bina kapı numarası aynı. Benim asıl korkum asıl şirketin işletme girişinin zarar görmesi. Net cevap bulamadım maalesef.

smuldur smuldur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** M**
  • Mesajlar 468
  • Beğeniler 268 / 89
  • Ticaret 17, (%100)
Aynı durum bende de var. Hesabımı askıya aldılar itiraz ettim bakalım ne olacak. henüz bir sonuç alamadım.

Karatius Karatius Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek X Faktör
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 60 / 69
  • Ticaret 46, (%100)

Jason adlı üyeden alıntı

İşte büyük bir bina kapı numarası aynı. Benim asıl korkum asıl şirketin işletme girişinin zarar görmesi. Net cevap bulamadım maalesef.

Hocam google hesaptan ana firmayi kaydettiniz x sokak no:7/1 alt firmayida farkli google hesabi acip tekrardan isletme kaydi olusturarak x sokak no:7/2 diye kayit edip pini bekliceksiniz farkli bir cozumu olmaz

mandalin mandalin Seo Öğrenmeye Çalışıyorum Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İnternet Reklamcılığı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad C** T**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 8 / 23
  • Ticaret 2, (%100)
Açıkçası zarar görme ya da görmeme ihtimaliniz de var. Şöyle ki, pek çok kişi Google Rehberde daha fazla görüntüleme alabilmek için mükerrer kayıtlar oluşturabiliyor. Örneğin aynı firma, iki ayrı kayıt oluşturma yoluna gidebiliyor. Bunu tabi ki Google'ın anlaması zor değil...

Eğer aynı adreste iki ayrı firma ekleyecekseniz bunda bir mahsur yok... Kapı No:8/1 ya da 8/2 olarak ekleyebilirsiniz. Google'ın gelip orada gerçekten işyeri ruhsatı bulunan iki ayrı büro olup olmadığına bakma şansı yok. Ancak, çakışan bilgiler varsa... İki ayrı kayıt, bilgi olarak aynı web sitesi aynı telefon numarası mevcutsa, kısacası aslında iki kayıt tek firmayı işaret ediyorsa... Birinin kaldırılması için aynı yerde kayıtlı olmasına bile gerek yok. Üstelik daha çok trafik çeken kaydınızı da yitirebilirsiniz.

Gerçekten iki ayrı firmaysa zaten bir sorun olmaz ama eğer aynı firmaya aynı adreste mükerrer kayıt açılıyorsa Google'ın bunu anlaması uzun sürmüyor :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al