gqhan42 adlı üyeden alıntı
diğer seferde de günde 3 5 yazı girerdim heralde aşırı oluyor diye 3 yada 2 günde 1 ekledim bu sefer yine hüsran :).
Bunu neden söylüyorum forumlarda bakıyorum site açıp 1 ayda 1000 tl kazananmı ararsın sonu yok bilmem kaç tl kazanan kaç yüzbin hite ulaşan anlamıyorum ben neyi yanlış yapıyorum.Site adresini atmaya utanıyorum vallahi :)
Kardeşim daha fazla hit mi istiyorsun?O zaman yazdıklarımı dikkatle oku ve uygula:
-Daha uzun ve görselli içerikler olsun
-Sayfaboyu hareket eden paylaşım butonları olsun(mesela 5 kişiden 1-i içeriği paylaşırsa bu da en azı 3-5 kişi getirebilir)
-Sosyal medyada en çok trafik getiren Facebook grupları ve Pinterest'tir.Bunları iyi kullan.
-Resimleri olduğu gibi sitene yükleme.Resmin başlığını değiş,sıkıştır(compressor) ve efekt verdikten sonra sitene yükle.
-Hızlı ve basit bir tema her zaman hiti artırır ve kullanıcı daha fazla sitende kalır.Ben böyle bir temayla site hitimi %60 artırdım.
-İçerik cümlelerin kısa ama bilgi dolu olsun.Kendi fikirlerini eklemeyi de ihmal etme.
Yukarıda yazdıklarımı tam uygarsan günlük hitin 1 değil 1000 olur.Belki daha fazlası da olur...
-